Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Συνταγή χειραγώγησης της ΚΕΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΜΦΩ (δεξιά-αριστερά).

Οι προβοκάτορες ως εργαλείο δυσφήμισης ειρηνικής διαμαρτυρίας, (Συλλαλητήρια, πορείες, διαδηλώσεις) χρησιμοποιούνται από τις εκάστοτε εξουσίες για δυσφήμιση και απαξίωση τους, καθώς οι φορείς τους ταυτίζονται και εξισώνονται με τους βανδαλοαναρχικούς.

Διαμορφώνουν την κοινή γνώμη των φιλήσυχων υποταγμένων και φιμωμένων πολιτών, πείθοντας τους εκβιαστικά, ότι η συμμετοχή σε διαμαρτυρία είναι επικίνδυνη για τους ίδιους, για την τάξη και έχει ανατρεπτικούς στόχους.

Πολλά τα συμβάντα σε διάφορες πορείες και αντιπορείες, με εμπρησμούς και βανδαλισμούς, που καμμία σχέση δεν έχουν με τα αιτήματα και το ήθος των πολιτών, που διαμαρτύρονται ειρηνικά και συντεταγμένα.

Πολλές φορές κάηκαν περιουσίες και διαδηλωτών από την παρείσφρηση βανδαλοαναρχικών. Εκδούλευση παρέχοντες, σε πάτρωνες πολιτικής και αθλητικής παραεξουσίας. Οι κοινωνίες της Ευρώπης, γενικά και εμείς ειδικότερα, έχουμε υποστεί μία βαθειά υποεξέλιξη παραγωγική, οικονομική Δημοκρατική.

Το ΝΟΚ ΑΟΥΤ στην κοινωνία με την λοιμωξιολογική επιβολή, δημιουργεί εστίες διαμαρτυρίες διάσπαρτες, προσωρινά, προκειμένου να αποφευχθεί μαζική ανεξέλεγκτη διαμαρτυρία, επέλεξαν οι μηχανισμοί να δημιουργήσουν προκλητή δράση βανδαλοαναρχικών, με υβριστικά συνθήματα στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Επέλεξαν να μεταφέρουν από τις φυλακές του Κορυδαλού στις φυλακές Δομοκού του Κουφοντίνα, εκτελεστικό όργανο της 17ης Νοέμβρη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι αφελείς νεαροί Κιχώτες θα προκαλούσαν επεισόδια.

Έτσι η προπαγάνδα διαμόρφωσης της κενής γνώμης ταυτίζει τους βανδαλοαναρχικούς με τις διαμαρτυρίες Φοιτητών για το εκπαιδευτικό και τις διαμαρτυρίες των εξοργισμένων πολιτών και επαγγελματιών, για αχρείαστα μέτρα περί πανδημίας(μας κατηγορούν για αυτά και άλλες Ευρωπαϊκές συλλογικότητες).

Επιμύθιο : Είναι πλέον φανερό ότι η παγκοσμιοποίηση ολοκληρώνεται με το πρόσχημα της πανδημιακής τρομοκρατίας στην χώρα μας. Επιβάλουν την εκούσια αποδοχή σε κοινωνικά επικίνδυνες αρχές, στους ανυποψίαστους πολίτες; Στην οικονομία και την Δημοκρατία, με τρομοκρατική εξουσιαστική γλώσσα, όμοια της εποχής της τελικής λύσης.

Το δόγμα προσαρμογή ή θάνατος δηλαδή εθελοντικός εμβολιασμός αμφιλεγόμενων εμβολίων ή διαιώνιση του κοινωνικού ΝΟΚ ΝΤΑΟΥΝ. Καταστρατηγούν έτσι συντάγματα και ελευθερία λαών. Δεν γνωρίζουμε αν ο Κουφοντίνας συμμετέχει εκούσια ή ακούσια έναντι προνομίων στο σκηνικό. Γιαυτό ίσως θα μπορούσε να απαντήσει ο Γιωτόπουλος που σιωπά ως σφίγγα αρκούμενος στην παρεχόμενη τύρφη του κελιού του.

Πρόβλεψη : Η εγκληματική τεχνική αλλαγή της παραγωγικής δομής θα επιφέρει ανεξέλεγκτο τσουνάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου