Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Το υπόθετο NOVARTIS και άλλα παρόμοια ηχηρά βεγγαλικά


  Μας βομβαρδίζουν εδώ και ημέρες τα Μ.Μ.Ε. φίλια και αντιπολιτευόμενα με την υπόθεση NOVARTIS, πληροφορώντας μας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών. Το κοστολόγησαν όπως μας είπαν σε 85 δις ευρώ. Ιλιγγιώδες ποσό.
   Για να το λένε, έχουν ασφαλώς μετρημένα ντοκουμέντα. Όσα κι’ αν πουν ο λαός δεν μπορεί να το επαληθεύση. Διπλά τριπλά, μονά ζυγά, ότι δηλώνουν χωρίς παραστατικά. Δεν αμφισβητούμε ούτε το μαύρο ούτε το άσπρο. Αναμένουμε. Γεννώντας όμως ερωτηματικά και συνεπαγωγές.
   Πριν μπούμε στην φάκα του ΕΥΡΩ, ο υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει ότι πυράνχας λυμαίνονται την υγεία. Κάτι θα γνώριζε για να το πει. Ήταν πραγματικά μία βεγγαλική, όπως απεδείχθη δήλωση, χωρίς περεταίρω διευκρινήσεις και έρευνα από αρμοδίους. Ποια ήταν αυτά τα πυράνχας. Υπήρχαν άλλες φαρμακευτικές εταιρείες με ΤΡΑΣΤ μεταξύ τους; Ήταν και είναι μοναδική η NOVARTIS; ή εμπλέκονται και άλλοι νομείς.
  Σε ότι αφορά τους επίορκους πολιτικούς και συνεργάτες, τον λόγο έχει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και κυρίως οι ανακριτές. Εμείς θα κάνουμε τις παρατηρήσεις μας πάνω σε απτές αποδείξεις αναντίρρητες. Αρχίζοντας ιστορικά από το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ γνωρίζουμε τον Μιζαδόρο, που είναι η εταιρεία, αλλά ψάχνουμε τους συνεργάτες πολιτικούς και μη, που έχουν παρκαριστεί τα αργύρια της προδοσίας τους σε φίλιες τράπεζες. Σιγά να μη τους τα δώσουν. Ίσως τα κρατήσουν ως λύτρα σιωπής.

Βεγγαλικό, Ο Χριστοφοράκος έφυγε, η ΖΗΜΕΝΣ δεν μίλησε, το θέμα έληξε. 

Άλλο βεγγαλικό. Σαν το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, το θυμάστε

Άλλο βεγγαλικό. Ο βραχιολάκιας αντιπρόσωπος σε κατ’ οίκον περιορισμό, έσπασε το βραχιολάκι και χάθηκε με διαβατήριο ή χωρίς, χάθηκε η μαρτυρία του, δεν κελάϊδησε.

   Περί την NOVARTIS γνωρίζουμε τον ένα ΕΝΟΧΟ, που είναι η Εταιρεία. Για τα πρόσωπα, οι ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ του FBI έδωσαν στοιχεία και ονόματα, όπως είχαν δώσει την ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ της ΖΗΜΕΝΣ και όλα τα σκάνδαλα των εταίρων μας εις βάρος μας. Αυτοί οι γιάνκηδες έβαλαν 80 δις πρόστιμο στην VW για το πειραγμένο λογισμικό.
   Εμείς ως λαός δεν περιμένουμε μόνο την αλήθεια, αλλά και τα υπερκοστολογημένα κέρδη και και κανά πρόστιμο στους υλικούς αυτουργούς. Αλλά που τέτοιες ευαισθησίες. Ακόμα χθές, όταν η κυβέρνηση ψέλισε για τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστούν οι Γερμανοί η Κ-ΑΓΓΕΛΑΡΙΑ είπε ως νέα Τώμη το Βερολίνο μίλησε το θέμα έληξε.

Επιμύθιο:      *Πότε θα μάθουν αυτοί οι ηλίθιοι Γιάνκηδες να κλείνουν το στόμα τους  
*επιστολή που βρέθηκε στο γραφείο του ΦΟΝ ΠΑΠΕΝ στην πρεσβεία της Γερμανίας στις ΗΠΑ λίγο πριν το Β.Π.Π. (πηγή: Οι δύο γίγαντες ΗΠΑ του ΑΝΤΡΕ ΜΟΡΟΥΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου