Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η Θεωρία της σχετικότητας και των Πολιτικών σχετικοτήτων


*Είμαι το μυστικό νήμα που ενώνει τις χάντρες των φαινομενικών διαφορετικοτήτων
(«ΓΚΙΤΑ»,ΚΡΙΣΝΑ)

Μια εφαρμογή.

Τα συλλαλητήρια και οι ΣΥΝ-ΑΛΗΤΗΡΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

  Με αφορμή το συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα και τα αναμενόμενα επεισόδια που πυροδότησαν την αναμενόμενη λιγμενοχημική καταστολή, θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε (είναι αλήθεια εντελώς υποκειμενικά) τους σκοπούς, τους στόχους, τους μέντορες, τα αίτια και τα αιτιατά.

  Όποιος ωφελείται από μία εγκληματική ενέργεια, πρέπει να θεωρείται λογικά ο κύριος ύποπτος, όσο ισχυρό άλλοθι κι αν έχει. Κατ΄ αρχήν, μιλάμε για την συμφωνία των Πρεσπών, απρεπή για μας τους αντιτιθέμενους, ευπρεπή για τους αποσυντιθέμενους. Μιλάμε για πολιτικά οφέλη ίσως και άλλα… Δεν γνωρίζουμε, θα συνάγουμε εκ των συνεπαγωγών.


Ένα εγχειρίδιο συνωμοσιολογίας σε συνέχειες

  Εμείς οι ειρηνικοί διαδηλωτές κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, καμία μα καμία σχέση, δεν έχουμε με τους κρανιοφόρους και εμφανείς κουκουλοφόρους, που προκάλεσαν τα θλιβερά επεισόδια, ανενόχλητοι. Χαρακτηρίστηκαν από την κυβερνητική προπαγάνδα, ακροδεξιά στοιχεία.

  Συνάγεται λοιπόν το συμπέρασμα, ότι τους γνωρίζουν ονομαστικά οι καταγγέλλοντες, αλλιώς πως το είπαν; Προκύπτει επομένως ότι αυτά τα ακροδεξιά στοιχεία προβοκάρισαν την διαδήλωση, οξύμωρο σχήμα(;). Αφού όπως διακηρύσσουν οι χρυσαυγίτες, είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι όμως παρασκηνιακά; Οι θαυμαστές της σβάστικας μήπως εξυπηρετούν τα αποθετικά συμφέροντα της Τευτονίας χώρας, για την δημιουργία των βαλκανικών δαρδανελίων προς όφελος τους, δηλαδή, την οδό προς τον ενεργειακό ωκεανό του Αιγαίου; επιβάλλοντας τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Το τευτονικό υπερταμείο καραδοκεί να οικειοποιηθεί. (συνεχιζεται)

τίτλος επομένου : «ο διαχρονικός άσπονδος ανταγωνισμός ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και οι πρόθυμοι συνεργάτες»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου