Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τα Μυστικά του Βάλτου των Πρεσπών


Η διαχρονική ΗΘ(ική)-ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ και η αυταπάτη της μεταμέλειας τους.
  Ακόμη υπάρχουν οι χάρτες των Σκοπίων που περιλαμβάνουν την ΣΟΛΟΥΝ, μέχρι Κατερίνη. Χάρτες σύγχρονοι και όχι αρχαίοι, επί Γκρουέφσκυ. Εμείς σαν Έλληνες δεν διεκδικήσαμε ούτε διεκδικούμε. Αυτοί είχαν και έχουν βλέψεις παρά τα αντιθέτως ισχυριζόμενοι. Οι προθέσεις τους είναι εξόφθαλμες
   Έχουμε πολλές ενστάσεις και απορίες που δεν συνάδουν με αυτά που διακηρύσσουν, προκειμένου εμείς να τους αναγνωρίσουμε ως Μακεδόνες-βόρειους. ΣΗΜΕΡΑ ο πρόεδρος των ΣΚΟΠΙΩΝ κύριος τάδε δεν επικύρωσε με την υπογραφή του την ΣΙΚΕ αλλαγή του συντάγματος των. Ασφαλώς ζητά τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων. Δεν είμεθα νομικοί για να γνωρίζουμε τις παγίδες που απορρέουν οι προθέσεις όμως είναι ξεκάθαρες.

Αλήθεια ο δικός μας Πρόεδρος τι θα κάνει;

   Δεν πρέπει να διευκρινιστεί το πράγμα; Δώθεν κακείθεν κύριοι βολευτές, εσείς, που προτίθεσθε να ψηφήσετε θετικά δεν πρέπει να ζητήσετε τουλάχιστον διευκρινίσεις; Η Βόρεια Ελλάδα-Μακεδονία είναι το Γιβραλτάρ των Βαλκανίων και τα Δαρδανέλια αντίστοιχα.
  Δεν μπορούμε να χαρίσουμε στους εργολάβους Τεύτονες που στηρίζουν απροκάλυπτα και τις δύο κυβερνήσεις. Ματωμένα χώματα της Μακεδονίας του Παύλου Μελά. Αλήθεια εθνοπατέρες διαβάσατε τα Μυστικά του Βάλτου της Π. Δέλτα; Για τους κομιτατζήδες και λεβαντίνους; Βέβαια για το φιλέτο ενδιαφέρονται όλοι οι διεθνείς εργολάβοι, Γερμανοί, Γάλλοι, Ρώσοι, Αμερικάνοι, Ιταλοί.
  Αλλά αυτοί που μας χρωστούν το κλεμμένο χρυσάφι, το αναγκαστικό δάνειο τις πολεμικές αποζημιώσεις, που λάδωσαν αναίσχυντα τους πολιτικούς διαχρονικά, που υπερκοστολόγησαν, πιέζουν να υπογράψουμε με επισκέψεις ανωτάτου επιπέδου. Μέρκελ, Τούσκ, ναζιστής πρόεδρος Αυστρίας, Μικρόν Γαλλίας από την πλευρά της Τευτονίας και από τις ΗΠΑ μόνο ο υπουργός εμπορίου για να δηλώσει παρών στις εξελίξεις. 
  Στη νέα αριστεροκρατία των πραγμάτων αν ζούσαν η Π. ΔΕΛΤΑ, ο ΣΕΦΕΡΗΣ, ο ΕΛΥΤΗΣ και άλλοι θα χαρακτηρίζονταν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Επιμύθιο: Δεν φτάνουν τα 14 Αεροδρόμια, το υπερταμείο με την υποθήκη βωμών και εστιών και το χρέος μας χρέος χωρίς να αναγνωρίζουν το δικό τους.

Θέλουν και την ιστορία μας. Η νεκρανάσταση του ΜΕΤΕΡΝΙΧ στο πρόσωπο της όποιας Κ-ΑΓΓΕΛΑΡΙΑΣ συντελείται.

Ότι σήμερα μοιάζει ανώδυνο θα πονέσει αύριο.
                                            («Εν λευκώ» ΕΛΥΤΗΣ)

Μια μικρούτσικη ελπίδα ετοιμάζεται ν’ αποσπασθεί από την οργή του λαού.
                                                                                              («Εν λευκώ» ΕΛΥΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου