Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

REAL RECOVERY

Για να ξαναγεννηθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των συμμάχων, ειδικά μετά την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας και τη συνεχιζόμενη υπονόμευσή της με υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα (που απαιτούν οι υποθεσμοί του τευτονικού οικονομικού σχεδιασμού), χρειάζονται θεαματικές πρωτοβουλίες από την υπερατλαντική δημοκρατική δύναμη.

Η ισχυρή ομογένεια ,με αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος, πρέπει να κινητοποιηθεί. Η τευτονική προπαγάνδα με τους μηχανισμούς παραπληροφόρησης, καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες αντιαμερικανικό κλίμα ώστε να προδιαθέσουν αρνητικά την ομογένεια και την κοινή γνώμη. Καμία διαμαρτυρία έξω από τη γερμανική πρεσβεία δε διοργάνωσε το μαχητικό ΚΚΕ! Τα λάθη και επιδιώξεις των τευτόνων χρεώνονται στις ΗΠΑ! Σαν τους ιππότες της Λευκής Καμέλιας, προπαγανδίζουν εναντίον των ΗΠΑ, προβάλλοντας στα κεντρικά δελτία ειδήσεων σαν να είναι πρώτη είδηση, τον ξυλοδαρμό αφροαμερικανού από αστυνομικούς. Για τη δράση των τευτόνων εναντίον νόμιμων μεταναστών, στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, υπάρχει παραβάν! Τίποτε δε βγάζουν έξω!

Το ΔΝΤ, μικρός δανειστής της Ελλάδας, θέτει ζήτημα αναδιάρθρωσης του χρέους…είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί με υφεσιακά μέτρα…το διαπιστώνουν όλο και περισσότεροι διεθνείς οικονομολόγοι, έξω από το τευτονικό οικονομικό σύστημα.

Είναι ολοφάνερο ότι η ρεβανσιστική τευτονία, έχει αποφασίσει να κάνει οικονομική κατοχή με όλα τα μέσα, στην Ευρώπη! Αυτό το βλέπει κάθε νηφάλιος παρατηρητής. Η μισαλλοδοξία και περιφρόνηση του λαού της Ελλάδας, από τον κύριο εκφραστή της, Σόιμπλε, είναι μια μικρή απόδειξη. Τα δημοκρατικά δικαιώματα σαρώνονται από τα οικονομικά ΠΑΝΤΣΕΡ. Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για όλη την Ευρώπη πλέον.


President Obama, blue είναι το χρώμα της Ελλάδας. Για να μη γίνει μελανοχιτωνικό, πρέπει να παρέμβετε με ένα ΤΡΑΣΤ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ και την καταλυτική σας δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου