Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΓΚΟΤΖΑΜΑΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΑ...EUROEXIT

ΤΣΙΠΡΑ, δηλαδή Ελλάδα, υποτάξου αλλιώς φύγε.

Αυτός ήταν ο τίτλος Γερμανοφυλλάδας που δεν προκάλεσε καμία αντίδραση από τους αντιπολιτευόμενους ελληναράδες.

Θα μας πετάξουν λένε από το ευρώ και διασπείρουν κινδυνολογία γνωρίζοντας ότι οι καταθέτες τρομοκρατημένοι θα αποσύρουν τα ευρά τους, είτε προς αμφικτυονιοτευτονικές τράπεζες, είτε στα μπαούλα.

Αλλά ας δούμε πόσο μπορεί να ωφεληθούν αυτοί που επενδύουν στη μετοχή του ευρώ. Ήδη έχει χάσει 35% της αξίας του σε σχέση με το δολάριο. Η ισοτιμία είναι ένα προς ένα περίπου. Αν γυρίσουμε στη δραχμή, λένε ότι θα πλουτίσουν όσοι πλούσιοι φυγάδευσαν ελληνοπρεπώς μαύρα ή άσπρα χρήματά τους. Αυτό ίσως θα μπορούσε να ισχύσει αν το ευρώ διατηρούσε την ισοτιμία του και την ισχύ του μετά το απειλούμενο GREXIT. Γιατί όμως πλασάρεται ως ισχυρή μετοχή της ευρωπαϊκής ένωσης το κενό νόμισμα(ευρώ);

Το χρέος της Ελλάδας είναι το 2% της ευρωζώνης. Τρισεκατομύρια χρωστούν Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία και όλες οι άλλες μικρότερες οικονομίες. Ήδη υπάρχει ισχυρός ευρωσκεπτικισμός στη Γαλλία με τη Λεπέν, στην Ισπανία με τους αυτονομιστές, στην Αγγλία με το επικείμενο δημοψήφισμα . Οι υπόλοιποι τους λαούς τους δε θα τους ρωτήσουν; Πριν λίγο η Αυστρία είχε ναζιστή πρόεδρο, που μπορεί να τον εξαφάνισαν, όμως οι οπαδοί του υπάρχουν.

Αυτά όλα οι αγορές τα γνωρίζουν. Οι ευρωκάτοχοι ίσως βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως…οι Σοϊμπλιστές κατασκευάζουν Ιφιγένειες, ως άλλοθι, για να χρεώσουν στην Ελλάδα ένα νέο χρηματιστηριακό ΚΡΑΧ…για να συσκοτίσουν τις ευθύνες τους απέναντι στους λαούς της Ευρώπης…που δεν πρόσεξαν…όπως είπε κάποτε ο λεγόμενος ο αρχιερέας της διαπλοκής για το σκάνδαλο του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Υπάρχει όμως κυρίως ο κρυμμένος στόχος που ανατράπηκε από τους Έλληνες και πάλι : η κατάκτηση της Ελλάδας κοψοχρονιάς,  με σκοπό να ανεβάσουν την απογραφή –μετοχή της ευρωζώνης…με τα πλουτοπαραγωγικά και γεωπολιτικά πλούτη της Ελλάδας που θα διαχειρίζεται εν λευκώ η συνμαρκελαρία.
Τα χρέη της ευρωζώνης δε τα προκάλεσε η Ελλάδα με τις όποιες παθογένειες-μερτικό μεγάλο των οποίων έχει και η κηδεμονεύουσα τευτονία-. Καλείται όμως η Ελλάδα να πληρώσει δυσανάλογο συνκόστος, πολεμούμενη από όλες τις Γερμανο-υποταγμένες χώρες και τους ντόπιους δοτούς.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ…ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΟΜΕΘΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου