Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟΠΑΤΟΥ

Δε βλέπεις το δοκάρι που είναι καρφωμένο στο μάτι σου αλλά την παρανυχίδα του αδελφού σου λέει ο Κύριος. Ο δε θυμόσοφος λαός λέει ‘να που ήταν το λέρωμα στην άκρη από το τσαρούχι’’ του υποκριτή, όταν ολόκληρος είναι βουτηγμένος στη λαδιά της διαπλοκής.


Όλοι τα βάλανε με το ύφος της Κωσταντοπούλου εν συγχορδία παραφωνίας αλλά κανείς δεν έχει να πει κάτι επιλήψιμο για το ποιητικό της ήθος πχ αν νομιμοφανώς διαχειρίστηκε κονδύλια Μ.Κ.Ο., αν υπέγραψε μιζαριστά ή έλαβε κάτι τις. Ούτε ένα ντολμαδάκι από το δημόσιο κορβανά κ.Μπακογιάννη. Τη χαρακτίρισε μη σοβαρή διότι άλλαξε τα ουρητήρια των ενστόλων της βουλής και την περιβολή τους. Αυτό δείχνει και την ποιότητα της ευαισθησίας των κατηγόρων της Προέδρου, από παραποτάμιους φωτήλες μέχρι δημοσιογράφαρους παπαγερμανάκια που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.

Ας μας πληροφορήσουν αν συμφωνούν με την επιτροπή της αλήθειας της Προέδρου, τη συνευθύνη πολιτικών της μέχρι τώρα διαχείρισης, με τις θέσεις συνταγματολόγων και επιφανών προσωπικοτήτων περί της αθέμιτης αυτουργίας των λεγόμενων εταίρων. Ο λεκές στο τσαρούχι τους πείραξε. Προσπαθούν να την αποδομήσουν, διασπείροντας και τη διχόνοια, όπως προσπαθούν και για το Βαρουφάκη. Σημασία δεν έχει πώς μιλάς για τα επουσιώδη αλλά τι λες για τα ουσιώδη. Όλος ο μηχανισμός παραπληροφόρησης και λασπολογίας επιστρατεύτηκε προκειμένου να φιμωθεί και να κουκουλωθεί η αλήθεια με την ενεργή και εκβιαστική στήριξη των υποθεσμών.

Αυτοί και αυτές που δεν ίδρωσε το αυτί τους για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τα κατοχικά συσσίτια κάδων, την αιμορραγία χιλιάδων νέων επιστημόνων, τις μίζες και και και …τους πείραξε το άκομψο ύφος περί των ουρητηρίων…


Αυτοί που υποθήκευσαν τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας ¨δε δικαιούνται δια να ομιλούν¨ διότι συνεχίζουν την ολοκληρωτική καταστροφή. Τους πήραν χαμπάρι μέσα κι έξω. Ας υποχωρήσουν διακριτικά και ίσως περισώσουν ολίγη ιστορική υστεροφημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου