Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΥΤΟΝΙΚΟΙ ΟΜΟΖΥΓΩΤΕΣ


Η γερμανική DIE WELT προσφιλής φυλλαδογράφος των οπαδών της Μέρκελ, έγραψε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει  να ανήκει στην Ευρώπη διότι οι κάτοικοί της δεν είναι γνήσιοι Έλληνες καθότι κατά τον ρουν της ιστορίας εκφυλίστηκαν.
Προσφιλής ναζιστική ιδεολογία και πολύ τευτονικά βολική. Αμφισβητούν το λαό και ορέγονται το οικόπεδο ως αντιπαροχείς. Είναι μια ρητορική δικαιολόγηση των δεινών  που επισώρευσαν στην Ελλάδα με τη βοήθεια και ανοχή των δοτών.

Ο σφετερισμός πλουτοπαραγωγικών πηγών και η ιδιοποίηση της γεωπολιτικής μας θέσης είναι ο βασικός λόγος της τευτονικής οικονομικής επίθεσης. Θέλουν να μας καθυποτάξουν και  με την υπογραφή μας, βοηθούμενοι από «σκοτεινά τζημεριανά ποτάμια», δηλαδή κατάλληλους εν δυνάμει πρόθυμους ηγέτες βγαλμένους από ακατάλληλο λαό.

Όσο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται τόσο η πίεση θα γίνεται πιο άγρια. Την υποχρεωτική τευτονοποίηση θέλουν να την περάσουν ως εθελουσία. Μια τέτοια κυβέρνηση δεν είναι απλώς διαλυτική αλλά αποτελεί και πιθανό καταστροφικό πρότυπο για τους άλλους λαούς, αφού εκφράζει την απαρχή της δημιουργίας ενός τρόπου σκέψης και δράσης που αντιστέκεται.

Η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κράτος που μπορεί να επιλέγει την πιο συμφέρουσα εξάρτηση για τους πολλούς. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι  της υφαρπακτικής νομενκλατούρας, με το αντάρτικο των εκροών καταθέσεων και την οικονομική απογύμνωση της πατρίδας, ευελπιστούν οικονομική παλιννόστηση.


Σαν ρητορικό ευχολόγιο, ελπίζουμε ο καλός Θεός της Ελλάδας, με τη βοήθεια της Παναγίας της Αριζονίστριας και βέβαια του Λαού, να μη το επιτρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου