Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ,ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΥΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ


(ήγκεικεν γαρ η ρεβαντσιστική κρεματοριανή ώρα μετά από δύο παγκόσμια ολοκαυτώματα. Άξιος ο μισθός γερμανοτραφών και όχι μόνο  ΠΡΟΠΟμποπολιτικών πέμπτης φάλαγγας. Αποστολή εξετελέσθη. Υποταγή σχεδόν συνετελέσθη.- Βλέπε AVAX στο κατά ΜΑΡΚΕΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ-…)
Η πανουργία του τευτονικού πνεύματος  αποκαλύφθηκε .Αφού προετοίμασε τις οικονομικές συνθήκες με τις εξαγορές πολιτικών και όχι μόνο, γνωρίζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα ως συνέπεια καθορισμένων αιτίων, προετοίμασαν την κηδεμονία τους μεθοδικά.
Ο πηλαλίστατος  Ανώτατος  Μνημονιακός  Επιτηρητής  Αναξιόπιστων,  ΣΟΪΜΠΛΕ,  ξαναπηλάλησε. Χαρακτήρισε την Κύπρο αναξιόπιστη χώρα ,αφού είναι αποταμιευτήρας ύποπτων κεφαλαίων όπως είπε. Κάλεσε δε  τους αποταμιευτές να προτιμήσουν ασφαλείς τράπεζες του βορρά .Για τους πρώτους διδάξαντες κλεπταποδόχους των εθνών, Ελβετούς, δεν είπε κουβέντα!!! Τα γεγονότα έχουν καλυφθεί από όλα τα μέσα. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.Θα πούμε μόνο ότι όσο δεν αφυπνιζόμαστε ως πόπολο – τουλάχιστον με την παθητική ΑΧΙΜΣΑ προς τα τευτονικά συμφέροντα(προϊόντα και τεχνολογία) – τα οικονομικά κρεματόρια είναι επί θύραις με την ανοχή μας.
Και όπως λέει στη θυμοσοφία του ο ΑΝΕΛ*

Σεισμούς δεν προετοιμάζουν μόνο οι τεκτονικές πλάκες αλλά και οι τεύτονες.

Αυτό έχει αποδειχθεί και ιστορικά συμπληρώνουμε εμείς….

AVAX 19+5

ΑΝΕΛ : Ανέστης Ελπιδοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου