Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ


Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσαν οι απόψεις ενός νέου πολιτικού,του κ.Κεκέλια,σε  πρωινή τηλεοπτική  εκπομπή.Το βασικό στίγμα πάνω στο οποίο «εξέθεσε» κυριολεκτικά  τη σκέψη του,εμπεριέχεται στη φράση  «ο κ.πρωθυπουργός και η κυβέρνηση,έπεισε την παγκόσμια κοινότητα  ότι μπορούμε κι ότι επανακτήσαμε την εμπιστοσύνη.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται ένας άλλος φέρελπις κ.Βορβορίδης,νέος πολιτικός και αυτός.Ένας άλλος κραυγίστας κολοτούμπας,ο αρχαιολάτρης πολύτροπος Άδωνης νέος πολιτικός και αυτός.Η νέα γενιά της υπερσυντήρησης.

Θα περιμέναμε από νέους ανθρώπους που φιλοδοξούν να διαχειριστούν τις τύχες μας,νέο ήθος και ύφος,και όχι να αναπαράγουν και να ανανεώνουν το Λερναίο συνουσιεξουσιαστικό πολιτικό συνσύστημα,εναλλάξ εξουσίας,που μας μεταχειρίστηκε και προκάλεσε τα γνωστά δεινά.

Προσφέρουν με τις δηλώσεις τους,είναι αλήθεια,πιστοποιητικό μνημονιακής νομιμοφροσύνης,προς τους επαχθείς δανειστές και ανήθικους αυτουργούς και λαδωτήρες προστάτες.(simens, c4i, πλαγιόλαμνα, κλπ,κλπ,κλπ).
Θα υπάρξει άραγε ποτέ κάποιος αφελής να εμπιστευθεί τις αποταμιεύσεις σ΄αυτούς που τα έφαγαν;Πράγματι,έπεισαν μόνο τους παγκόσμιους δανειστές,ότι μπορούν να τους εξασφαλίσουν,υποθηκεύοντας έμψυχα και άψυχα.Πόπολο και Πηγές.

Κρίμα ότι εξέλειπαν ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δακρύοντες εκουσίως…

Και παραφράζοντας ερανιστικά στίχους από τη «σονάτα του σεληνόφωτος» του Γ.Ρίτσου,λέμε:
Αυτοί οι οίκοι παρόλα τα δεινά και τους νεκρούς που προκαλούν,δεν εννοούν να πεθάνουν,επιμένουν να ζουν(χάριν πρόθυμων νέων)και να νοικοκυρεύουν ακόμα τους ‘’σεσηπώτες΄΄ ,γιατί οι αρκούδες που γεράσανε το μόνο που έμαθαν να λένε,με τον κρίκο στη μύτη,είναι ευχαριστώ…ευχαριστώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου