Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ


Μια σπουδή στον  «ΚΑΤΩΣΩΒΡΑΚΙΣΜΟ» ,έννοια  που άκουσα δια στόματος Λιάνας Κανέλη από το ραδιόφωνο του REAL FM.
Με τον καταιωνιστικό της λόγο,η κατούσκα*, προέτρεψε τους ακροατές να γράψουν την άποψή τους για την πυκνή και ευρηματική λέξη «ΚΑΤΩΣΩΒΡΑΚΙΣΜΟΣ».
Κατά τη γνώμη μας, η εν λόγω έννοια εξακοντίζεται  με απόλυτη ευστοχία, σαν σφαίρα ντουμ ντουμ ,προς όλο το συνουσιεξουσιαστικό πολιτικό και όχι μόνο συνσύστημα εναλλάξ εξουσίας.
Νομίζουμε ότι δεν αφορά μόνο τους ευρωπεϊστές πολιτικούς, --που είναι ενεργητικοί προς το ευνουχισμένο πόπολο,το οποίο δέχεται παθητικά και σε συνεσταλμένη στάση τον ακούσιο βιασμό του--,αλλά και τους κατωσωβρακιστές πολιτικούς που δεν μπορούν να φέρουν καμία αντίσταση στις απαιτήσεις των ΕΥΡΩΠΕΩΝ που κατέχουν τα αδημοσίευτα στικάκια με τα οικονομικάτους στρινγκάκια!
Εμείς ως πόπολο, βομβαρδισμένοι,φοβισμένοι,και εξυβρισμένοι ( γιατί ειπώθηκε ότι μαζί τα φάγαμε) από mediακά  κέντρα υποβολημότητας και ψυχαναγκασμού(δηλαδή τι θέλετε…να πτωχεύσουμε και να μην υπάρχουν δουλειές;)  κράζουμε έμπλειστοι ΙΜΙΑΚΗΣ ευχαριστιακής υπερηφανίας « ΚΑΤΩ ΣΧΩΜΕΝ ΤΑΣ ΣΚΕΛΕΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΔΥΣΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΔΩ!!!»
*κατούσκα:  ταχυβόλο ρουκετοβόλο του σοβιετικού στρατού που συνετέλεσε στη συντριβή των uber alles στη μάχη του Στάλινγκραντ.
Οσφυοκαμπτισμός : συνοδοιπόρος στάση του κατωβρακισμού

AVAX 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου