Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ Γ΄ ΡΑΙΧ

Το σφυρί με το οποίο χτυπιέται ανελέητα το ΠΟΠΟΛΟ επιλεκτικά και το δρεπάνι που θερίζει τις αποταμιεύσεις των άλλων, λευκές και μαύρες, θερίζει και τα όνειρα ,τις προοπτικές και τις ελπίδες μας. Αυτή είναι η νέα οικονομική βόμβα Νετρονίου που εκμηδενίζει μόνο τα έμψυχα (ΠΟΠΟΛΟ) και αφήνει άθικτα τα άψυχα ( ΚΤΙΡΙΑ,ΠΗΓΕΣ) προς χρήση και εκμετάλλευση. Δυστυχώς η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα αλλά και ως τραγωδία ενίοτε. Αυτό συμβαίνει και με τη βοήθεια προπαγάνδας με τα παπαγερμανάκια των ΜΜΕ που μας υποβάλουν την ιδέα ότι για όλα φταίνε οι επερχόμενες εκλογές στην ΤΕΥΤΟΝΙΑ ΧΩΡΑ. Δηλαδή δεν ευθύνεται το σύστημα ΦΟΛ-ΓΚΑΓΚ, ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ αλλά η γερμανική κοινή γνώμη που απαιτεί αυτή την κατεδαφιστική πολιτική.
Το διαίρει και βασίλευε στον υπερθετικό βαθμό. ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ και η σειρά των προλεταριάτων του βορρά. Το πείραμα του μνημονιακού πρωσικού επιταχυντή Μεγγελοσυνεχίζεται* προς πάσα κατεύθυνση.
Δυστυχώς η διανόηση ΥΠΝΩΤΕΙ στην χρυσωμένη σιωπή της,νομιμοποιώντας με την ιδιωτία της την υποδούλωσή μας. Όσοι λευκοφόροι ενοήτωσαν είπε ο Ελύτης.Τολμώντας προσθέτουμε ΄΄όσοι μαυροφόροι απεκαλύφθησαν΄΄.
Ως αντίσταση θα μπορούσαμε να μεταλλάξουμε το κίνημα του ΄΄δεν πληρώνω΄΄ ,που έληξε αδόξως,σε μια πανστρατιά του ΄΄ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ΄΄ λουκάνικα φρανκφούρτης (ΠΡΟΪΟΝΤΑ),ούτε ΧΟΝΤΡΟΒΕΡΘΑ* (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ) ,αναγκάζοντας τους τεύτονες είτε να τα βάλουν στον κόρφο τους είτε να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους μπροστά στον κίνδυνο του ΝΤΟΜΙΝΟ.Εξάλλου και εκεί υπάρχει μια πιο ρεαλιστική γνώμη,όπως εκφράζεται από πρώην καγκελάριους και όχι μόνο.

Μεγγελοσυνεχίζεται:  αναφορά στο διαβόητο πειραματιστή χωρίς αναισθητικό.ΜΕΓΓΕΛΕ των κρεματορίων. Ακόμη παραπέμπει στη μέγγενη ή κοινώς ΜΟΡΣΑ που σφίγγει και συνθλίβει
Χοντροβέρθα: κανόνι μεγάλου βεληνεκούς ,κατασκευής κρουπ,με το οποίο οι Πρώσοι βομβάρδισαν το Παρίσι στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και ήταν πρόδρομος του U2 με τα οποία οι Ναζί βομβάρδισαν το άμαχο Λονδίνο.

AVAX 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου