Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΤΗΣ "ΓΡΑΙΚΙΑΣ" ΚΑΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤEACHER ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ

Στην έκτακτη εκπομπή στο μεγάλο κανάλι, ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον γνωστό ακαδημαϊκό- καθηγητή και ΣΕΡ κο Μαρκεζίνη. Με το γνωστό ύφος υπομειδιούσης συγκαταβατικής αυθεντίας σεροκικού βαθμού, μας διαβεβαίωσε ότι για όλα φταίμε εμείς και οι διαχειριστές πολιτικοί και ότι για να βγούμε από το τέλμα της κρίσης, πρέπει να αναλάβουν νέοι πολιτικοί τριαντάρηδες- σαραντάρηδες "επίγονοι". Εκθείασε την εξυπνάδα του κου Πάγκαλου και την ακαδημαϊκότητα του Νταβούτογλου.

Για τους εξοπλισμούς είπε ότι ο Ερντογάν θέλησε να μας παραπλανήσει λέγοντας ότι ως φίλοι που είμαστε δεν χρειαζόμαστε εξοπλισμούς, ενώ ο ίδιος παρήγγειλε 300 στρατιωτικά ελικόπτερα. Αυτά έτσι σαν συμπυκνωμένο ρεζουμέ της συνέντευξης του ΣΕΡ.

Οι κοινότυπες αναφορές του τύπου ξοδεύουμε περισσότερα από αυτά που παράγουμε και άλλα ρομαντικά παραινεσιολόγια προς τον νηστικό «συνδαιτημόνα» λαό ίσως εξυπηρετεί κάποιους σπόνσορες ημεδαπής και μη για σμπαράλιασμα του ηθικού μας κι άλλο. Ούτε κουβέντα για την κρίση του παγκόσμιου συστήματος των ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ "SHARKS", θύμα του οποίου είναι και η Γρακεία, όποια ηλικία κι αν έχουν οι διαχειριστές πολιτικοί μας. Κουβέντα για το νεοφιλελεύθερο σύστημα της PAX ΥΔΡΟΧΟΟΥ (βλ. εποχή υδροχόου) που επωάζει και εκκολάπτει τα φαινόμενα παγκοσμίως. Ούτε για την περιφερειακή κατάρρευση του υπαρκτού λεγόμενου «Καπιταλισμού» (όρα ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.). Ποιος φταίει για εκεί ΣΕΡ?

Δεν είναι έμμεση συγκατάβαση σας για το «μαζί τα φάγαμε» η αναφορά για την εξυπνάδα του κου Πάγκαλου? Για τα εξοπλιστικά υποδεικνύεται ανταγωνιστικούς εξοπλισμούς έμμεσα με την αναφορά σας στα 300 ελικόπτερα της γείτονος. Δεν ακούσαμε όμως αναφορά για τα πλαγιολάμνοντα, για τις μίζες και τις υπερκοστολογήσεις και αντισταθμιστικά οφέλη. Θα περιμέναμε να πείτε ότι η εργασία του ΠΟΠΟΛΟΥ έστω και κακοπληρωμένη είναι πιο αποτελεσματική από ένα επίδομα ανεργίας. Η εργασία ανεβάζει το ηθικό του ανθρώπου του δίνει αυτοπεποίθηση τον κρατάει ξύπνιο και δεν μπορείς να του προσάψεις τζάμπα τρώει ή μαζί τα φάγαμε. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να προστατέψει τους μωρούς από τον εαυτό τους όπως και κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται από κοινού συνσυστηματικά το πόπολο όταν κοιμάται με τους διαμορφωτές, ή αλλιώς παραμορφωτές του ΣΕΡ.

Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα «ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ»

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου