Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΤΑ ΜΙΣΑ

Παρακολουθούμε ψοφοδεώς απαθείς το παίγνιο του (Καρα)Παπά που παίχθηκε και παίζεται από τους συνουσιεξουσιαστές (στων Ψαρών την ταλαίπωρη ράχη).


Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ?

Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας, συνεχίζεται… Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την φοροδιαφυγή, μας βρίσκει θαυμαστικά σύμφωνους. Κατά το σύνταγμα, κάθε ευρώ που κερδίζει όποιος δραστηριοποιείται σε κάθε τομέα, οφείλει στο κράτος το συμβατικό μερίδιο. Έτσι, το άθροισμα της δραστηριότητας συνιστά αυτό που λέμε «ανάπτυξη» με τις θέσεις εργασίας που δημιουργεί, την υπεραξία που παράγει και το μερίδιο που οφείλει στο κράτος (φόροι) για τις ανάγκες του. Όμως τι πρόβλεψη υπάρχει στο νομοσχέδιο για το μαύρο παθητικό χρήμα της μίζας της διαπλοκής, της υπεξαίρεσης?

Αφού δε γίνεται να επιστραφούν μιας και δεν απαιτούνται, τουλάχιστον ας νομιμοποιηθούν και να φορολογηθούν ανάλογα: 23% ΦΠΑ σιν προσαυξήσεις, πρόστιμο για την απόκρυψη, φόρος εισοδήματος για τα υπόλοιπα, να τα μισά κλεμμένα πίσω. Θα τους στήσουμε και ανδριάντες.

Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν και οι αναγκαστικοί διαχειριστές μας, οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ. Εκτός κι αν τα τριάκοντα αργύρια της μίζας δόθηκαν ως αντιπαροχή υποδούλωσης προς τους εφησυχαστές της ισχυρής οικονομίας που αντέχει και των χρημάτων που υπάρχουν στην Γραικύλια χώρα.

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου