Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ


Βασικό αξίωμα της εγκληματολογίας, χρεώνει με το τεκμήριο ενοχής όσους ωφελούνται από ένα έγκλημα ή παρανομία γενικά όσο ισχυρό άλλοθι κι αν έχουν. Ο ισχυρός άνδρας του πιο ισχυρού οικονομικού φορέα, υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, διαχειριστής πλανητικών κεφαλαίων ασφαλώς με τα ανάλογα προσόντα, μπορεί να είναι αφελής δράστης απόπειρας βιασμού? Και μάλιστα στοματικού και πρωκτικού ως καταγγέλλει η παθούσα? Ίσως ναι, ίσως όχι. Θα αναλύσω το γεγονός εντελώς υποκειμενικά.

Αφού ο δράστης ήταν στο μπάνιο γυμνός, δεν ήταν έτοιμος προς αναχώρηση τουλάχιστο για μία ώρα. Άρα, δεν είχε παραδώσει το κλειδί. Γιατί έστειλαν την εργαζόμενη να καμαριερίσει ή μήπως να καμασουτρίσει? ΑΠΟΡΙΑ.

Ως ανώτατος λειτουργός, ασφαλώς θα είχε στο δωμάτιο του laptop με οικονομικά στοιχεία χωρών, έγγραφα γενικώς μυστικά και απόρρητα. Πώς μπήκε η κυρία σε appartemant social capital V.I.P. ανεμπόδιστη και εύκολα? Θα μπορούσε να είναι και κάποιος κατάσκοπος ή και τρομοκράτης. Δεδομένης της αδυναμίας του προς το γυναικείο φύλλο, του έριξαν το δόλωμα του Παυλώφ για τα εξαρτημένα αντανακλαστικά και αυτός το έχαψε. Στην καταγγελία για απόπειρα μινετικού και οθωμανικού βιασμού, δεν διευκρινίστηκε η σειρά…!!! Θα μπορούσε να έγινε και ταυτόχρονα η πράξη, αν ο «Κυριάκος μας» έχει το μόριο του στην άκρη του δακτύλου του. Πράγμα το οποίο θα μπορούσε να αποδειχτεί ιατροδικαστικά.
Και για να σοβαρευτούμε, συναινετικός βιασμός είναι αδύνατος. Είναι όμως η συναινετική πράξη και ο «a posteriori» διασυρμός δυνατός, όταν οι άσπονδοι φίλοι γνωρίζουν ότι "η αδυναμία του Καίσαρα" υπερισχύει της οικονομικής και πολιτικής του δύναμης. Εδώ ατομικά μυστικά εκλάπησαν με την αξιοποίηση διαφορετικοτήτων!

Οι Βρούτοι πάντα θα υπάρχουν, ο δε πανδαμάτωρ χρόνος και οι εξελίξεις θα αποκαλύψουν τα τεκμήρια ενοχής, όποια κι αν είναι.

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου