Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΩΣ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΒΥΘΙΖΩΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩ

(Μία μακιαβελική υπόθεση)

  Ετεροχρονισμένα επαληθεύτηκε η πανδημία των δέκα εκατομμυρίων εμβολίων του κ. Αβραμόπουλου υπουργού υγείας πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια.
Δεν αμφισβητούμε την πανδημία του κορωνοϊού που βεβαιώθηκε από τον Π.Ο.Υ. και επιβεβαιώθηκε στην πράξη με τους χιλιάδες νοσούντες και νεκρούς Ιταλούς, Ισπανούς και γενικά τους αναφοροκαταγεγραμμένους παγκοσμίως και στην Ε.Ε.

  Για την ΥΠΟΘΕΣΗ(;) που επιχειρηματολογούμε μας ενδιαφέρουν οι χώρες της Ε.Ε., η Κίνα και η Τουρκία με τις μεταναστευτικές ορδές. Ακόμη η πολιτικοοικονομική διαχείριση της πανδημίας με εργαλείο τα Μ.Μ.Ε. υποβολιμότητας και πειθαναγκασμού, η διαστρέβλωση και η διόγκωση, η υποβολή προτύπων προμηθευτικής συμπεριφοράς. Κατά την γνώμη μας η όλη την ΥΠΟΘΕΣΗ(;) ποδηγετήται.

  Η αξιοποίηση της εισαγόμενης πανδημίας, ως τσάμπα προϊόν από την Κίνα, βολεύει το ήδη κλονισμένο Ευρώ και τους μεγαλομέτοχους κηδεμόνες της Ε.Ε.. Φορτώνουν στον κορωνοϊό την μεγάλη οικονομική κρίση, για να σωθεί το γόητρο του Ευρώ και να συγκαλυφθεί η αποτυχία του ως κοινό μέσο συναλλαγής των κρατών μελών μεταξύ τους αλλά και εκτός Ε.Ε..

  Καταρχάς η Αγγλία με την Κοινοπολιτεία της και την αίγλη της δεν βρήκε τρεις καλούς τρόπους για να γίνει πλήρες μέλος (BREXIT). Όλες οι κηδεμονεύουσες χώρες και κυρίως η Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία χρωστούν τρισεκατομμύρια Ευρώ. Δεν υπάρχει καλό παράδειγμα προς μίμηση, ακολούθως οι δασμοί που επέβαλε ο Τράμπ στα προϊόντα της Κίνας και της Ε.Ε. αποδυνάμωσαν τον πολιτικοοικονομικό άξονα ΓερμανοΕυρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας – Κίνας.

  Η Τευτονική προπαγάνδα διαχρονικώς εφευρίσκει αποδιοπομπαίους υπαίτιους. Κάποτε έφταιγαν οι εβραίοι, που τους εξόντωσαν σαν μύγες, για να αιτιολογήσουν τις τερατώδεις πολεμικές δαπάνες του Β’Π.Π., που στερούσαν το λαό από το κοινωνικό κράτος.
Σήμερα διαχέουν διάφορα συνομωσιολογικά σενάρια, ονοματίζοντας Ρότσιλντ – μασονία – Εβραίους. Με την πανδημία διαχειρίζονται τον υπαρκτό κορωνοϊό ως υπαίτιο της αποτυχίας του Ευρώ. Εικάζουμε ότι θύματα του κορωνοϊού θα είναι σε κάθε κράτος ανάλογα με το χρέος του. Πρώτη η Ιταλία, ακολουθεί η Ισπανία, μετά η Γαλλία και πάει λέγοντας.
Θα δοθούν τρις στην Σαλβινική Ιταλία, στην Ισπανία με τις κορώνες και τους υιούς της, τέλος στα μικρά κράτη όπως η Ελλάδα θα δοθούν ψιχία   και βέβαια πάρα πολλά στην Τουρκία, με τα μεγάλα Γερμανικά projects.

  Και μια απορία ψάλτου, τα προληπτικά μέτρα για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού π.χ. όχι χειραψίες και ασπασμούς, ομιλία σε απόσταση δύο μέτρων, συχνό πλύσιμο χεριών κ.λ.π. δεν ισχύουν για τους προσφυγομετανάστες; Που ήταν και είναι κατά χιλιάδες στοιβαγμένοι; Δεν υπάρχουν ασθενείς και φορείς; Πώς και δεν έγινε πανδημία στις Μ.Κ.Ο. που τους περιθάλπτουν πρίν και μετά; Εχουν ανοσία.


Επιμύθιο : Μιλούσες για πράγματα που δεν έβλεπαν και αυτοί γελούσαν
 Σεφέρης                      

(Ιδε και «Η παλιννόστηση της φεουδαρχίας»)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου