Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΘΩΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;


   Όπως υπάρχει Κ. Κ. εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς επισήμως και με συμμετοχή στις εθνικές εκλογές, έτσι υπήρχε και υπάρχει η Γερμανόφιλη δεξιά εσωτερικού (όλα τα εσωτερικά δικά της) και δεξιά εξωτερικού, που είναι Αμερικανόφιλη αλλά χωρίς φανερή ομολογία.

 Δεν θα αναφέρουμε την ανύπαρκτη πλέον, ψυχρή Αυγή Ναζιστικής ιδεολογίας και εσωτερικής σύμπλευσης ως δεκανίκι προεδρικών ακροβασιών τότε. Αυτ’ες οι τάσεις επιθυμούν δια Πρόεδρο Δημοκρατίας τον δικό τους εγγυητή καθ΄υπαγόρευση.

   Είναι χρήσιμη μία μικρή ιστορική υπενθύμιση.

 Όταν αρχιτεκτονεύονταν η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης, των μεγαλόστομων υποσχέσεων και εντόκων δανειακών παροχών ο τότε Αρχιθεσμικός μας και εθνάρχης για πολλούς, είπε «θα τους ρίξω στη θάλασσα (τους Έλληνες) να μάθουν κολύμπι.» Αποσιώπησε ή να πνιγούν χωρίς σωσίβιο καθότι η θάλασσα είχε καρχαριόδοντες πιράνχας, ‘όπως απεδείχθη. Γι’ αυτήν την υπηρεσία και όχι μόνο, οι Τεύτονες του κρέμασαν το παράσημο του Καρλομάγνου.

   Ότι πάθαμε το πάθαμε (τα χάσαμε όλα και το επαχθές και μη κοστολογημένο χρέος, αυγατισμένο) μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αποδεδειγμένη ανήθικη αυτουργία των Γερμανών και των συνεργατών τους. Ως νέος ξανατιμώρητος δοσιλογισμός, όλα τα σκάνδαλα απεκαλήφθησαν από τις ΗΠΑ. Οι οποίες ασφαλώς και έχουν ενδιαφέρον για το πρόσωπο του Προέδρου – είναι αλήθεια για το συμφέρον τους – που όπως αποδεικνύεται είναι αμοιβαία. Η σύμπραξη με το Ισραήλ, που είναι περίπου Αμερικάνικο Προτεκτοράτο, το επιβεβαιώνει μαζί με όλες τις άλλες συνεργασίες, αλλά ας μην πλατειάσω είναι γνωστά.

  Μία υπενθύμιση τελειώνοντας, ο πατήρ ΜΠΟΥΣ ως Πρόεδρος των ΗΠΑ φιλοξενήθηκε δίς στο σπίτι του μακαρίτη Μητσοτάκη και γεύτικε τα ντολμαδάκια της Μαρίκας. 

Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.

Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου