Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΟΥΜΠΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟΣ* ΠΑΡΑΦΥΣΙΣΜΟΣ** ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Ένα διαχρονικό ζήτημα

  Ότι δεν κατάφεραν οι ατσαλόφρακτες στρατιές, της Τευτονίας χώρας με τους συμμάχους της, δηλαδή να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο με τους δύο Π.Π., το κατάφεραν εν μέρει με τους λογιστές και τους οικονομολόγους τους. Αναίμακτα και με την συναίνεση των υποταγμένων εν αγνοία τους λαών, εκτός των φαλαγγιτών που την απεργάζονται.

  Μετά τον Β’ Π.Π. οι αλώβητοι ολιγάρχες της πρωσικής αυλής, με τις μοναρχικές συγγένειες των άλλων οίκων της Ευρώπης, ως κάτοχοι της λείας των λαφύρων των κατακτημένων, που δεν τα επέστρεψαν ποτέ, απεργάστηκαν ένα προσχέδιο Ευρωπαϊκής κοινότητας (Αρχικά με την BENELUX) πλασάρισαν την ιδέα της Ευρωπαϊκής Γερμανίας απεργαζόμενοι όμως την Γερμανοποίηση της Ευρώπης

  Όπερ και επετεύχθη, αρχικά ο Γερμανός καγκελάριος Κόνραντ Αντενάουερ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Αλτσίνε ντε Γκασπέρι και ο Γάλλος ΥΠΕΞ Ρομπέρ Σούμαν, λέγεται ότι στις διαπραγματεύσεις τους μιλούσαν γερμανικά μεταξύ τους. Ο Αντενάουερ ήταν παλιός δήμαρχος της Κολονίας. Ο ντε Γκασπέρι είχε υπάρξει βουλευτής της Αυτοκρατορίας των Αψβούργων, ενώ ο Σούμαν καταγόταν από την Λωρραίνη και είχε σπουδάσει σε Γερμανικά πανεπιστήμια.

  Τα αρχικά επαγγελλόμενα σχέδια της Ευρώπης των λαών, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της Δημοκρατίας, των θεσμών, που θα κατέληγε σε μια συνομοσπονδία κρατών, έχει ξεθωριάσει. Το Δόλωμα φαγώθηκε, ο σκληρός πυρήνας του Σημίτη ήταν ποντικοφάρμακο.

  Στην πράξη η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) κατέλυσε την Εθνική κυριαρχία των κρατών μελών, κάνοντάς τα ομήρους των αγορών, που καθορίζουν το αξιόχρεο σαν να είναι εταιρείες Ε.Π.Ε. Το 2015 η προκλητή Ελληνική κρίση, φανέρωσε ποια είναι η αληθινή ηγεσία της Ε.Ε.. Που είναι ο πολιτικός βραχίονας;

  Επέδειξαν μία σκληρότατη Σοϊμπλική αδιαλλαξία, για την διαχείριση του μη κοστολογημένου χρέους μιας χώρας, που λεηλατήθηκε κυρίως από την ολιγαρχία της Ziemens, της Novartis, της Fraport, των διογκωμένων εξοπλιστικών, τις μίζες, τις εξαγορές συνειδήσεων, των αποψυγμένων σταγονιδίων των συνεργατών των δοσιλόγων, επέβαλαν στυγνά το χρέος που είχε η Ελλάδα προς τις τράπεζες της (της ολιγαρχίας), να γίνει χρέος προς τους φορολογούμενους των χωρών τους.

  Αφού εισέπραξαν και χρέωσαν την Ελλάδα με κέρδη υψηλού ρίσκου (αγγλικό δίκαιο). Από το 2004 μέχρι το 2024 πρόεδρος της κομισιόν ήταν ο Μπαρόζο, σύμβουλος σήμερα της Goldman sachs, τον αντικατέστησε ο Γιούγκερ (Jean-Claude Juncker) πού ήταν πρωθυπουργός για 20 χρόνια, του φορολογικού παραδείσου του Λουξεμβούργου.

  Ένα άλλο στέλεχος της Goldman sachs, ο Μαριο Ντράγκι, διευθύνει την Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) σήμερα. Οι δυνάμεις που διευθύνουν την παγκόσμια οικονομία ως ένα μέρος. Δηλαδή τα κερδοσκοπικά χρηματιστήρια απρόσωπα, ανώνυμα, απάτριδα, που από πίσω τους μπορεί να κρύβονται ως υπερμεγαλομέτοχοι εστεμμένοι και έκπτωτοι ολιγάρχες, λεηλατημένων παραπετασμάτων και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί μία δημιουργική φαντασία.

  Αυτές οι αγορές στηρίζουν την Ε.Ε. ως εξέχον μέλος, αφού είναι ο παράδεισος της ατιμωρησίας έχει γερή ομερτά. Δεν αποκαλύπτει ονόματα, δεν επιβάλει κυρώσεις, ανέχεται και ενσωματώνει.

  Αυτές οι αγορές στηρίζουν τον Μακρόν, που είναι στέλεχος πολυεθνικής τράπεζας, πολέμησαν το Brexit, κινδυνολογώντας (τι θα πάθει η Αγγλία αν δεν μπει στην στρούγκα).

  Στην Αμερικάνικη εκστρατεία η Wall Street υποστήριξε την Hillary και όχι τον Trump, επιχειρώντας ενορχηστρωμένα να τον απαξιώσουν. Αφού τους όρθωσε ανάστημα, επαγγελλόμενος δασμούς (προστασία της εσωτερικής παραγωγικής δύναμης της χώρας του), που είναι αντίθετη πολιτική με την παγκοσμιοποίηση των απάτριδων και αμήτωρων και ανώνυμων διεθνιστών, στηρίζοντας την πατρίδα του και που μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, για προσέλκυση κρατών θυμάτων της Ε.Ε.

 Συμπέρασμα, στην Ε.Ε., όπως κατάντησε, αδύναμη να διαχειριστεί την προσφυγομεταναστευτική κρίση, να συμμαζέψει τον προτέκτωρα της Γερμανίας, Ερντογάν, ούτε ο κορωνοϊός μπορεί να την σώσει ως πρόσχημα.

  Οι διανοούμενοι κυρίως της Γερμανίας, σίγουρα υπάρχει και προηγούμενο (με τις απόπειρες κατά του Χίτλερ), οι διανοούμενοι της Γαλλίας, της Ιταλίας και όλη η προοδευτική Ευρωπαϊκή διανόηση, να προειδοποιεί τον κίνδυνο του φασισμού, που προλειαίνει η στραγγαλιστική λιτότητα, που επιβάλλει το Βερολίνο και πολύ φοβούμαι ότι είναι ζητούμενο.
Ας αρχίσουν να μιλούν τα Φόρα και τα αμφιθέατρα, να γίνουμε όλοι ψιθυριστές πριν γίνει το απρόβλεπτο ΜΠΑΜ !!!


Επιμύθιο : Μία προσθήκη προς τον ηγεμόνα του Μακιαβέλι.
Εξαγόρασε προληπτικά όσους μπορούν να σου αντισταθούν, να τους έχεις στο χέρι ευνουχισμένους και όσους μπορεί να φανούν χρήσιμοι, αν αντιστέκονται χαλαρά, Κουτσουμπατέυοντας. Ακόμη, συντήρησε μυστικά όλα τα μορφώματα τύπου Χρυσής Αυγής σε περίπτωση διάλυσης του μαγαζιού.


*Ουμπεραλιστικός : Από το Uber alles : υπεράνω όλων (η Deutsche S.A.)

**Παραφυσισμός : Συνειρμική αναφορά στον φασισμό, που ενεργεί στους λαούς παρά φύση με βαζελίνη το Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου