Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΥΤΟΝΙΚΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΨΙΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΔΕΑΣΜΟΙ

Η νεκρανάσταση της φεουδαρχίας στην τευτονική Ευρώπη και τα συγκοινωνούντα υπόγεια ρεύματα.

Οι διαλυτικές τάσεις που υπάρχουν σήμερα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη δεν είναι τυχαία γεγονότα, χωρίς σχέδιο.
Ισπανία (Καταλονία- Βάσκοι), Βέλγιο (Γαλλόφωνο- Βαλόνοι, Γερμανόφωνο- Φλαμανδοί), Ιταλία (Τιρόλο και Λίγκα του Βορρά).
Ανακατεύεται ξανά η γεωγραφία και τα σύνορα.

Η ενοποιημένη Γερμανία ώς το πιό ισχυρό κράτος διαμορφώνει τους δικούς της κανόνες, χρησιμοποιώντας λεκτική βία και οικονομική απειλή στραγγαλισμού στις χώρες που δε συμμορφώνονται με τις δικές της έννοιες και αρχές της οικονομικής λιτότητας. Να θυμίσουμε οτι η Γερμανία δεν είναι ένα ενιαίο κράτος. Είναι ένωση κρατιδίων με διαφορετική οικονομική επίδοση και ευημερία. Τα κρατίδια της Ανατολικής Γερμανίας έχουν υψηλό δείκτη ανεργίας και ελλείμματα. Η αποβιομηχάνηση των περιοχών αυτών λόγω μετεγκατάστασης στη λαϊκή Κίνα, προκάλεσε ανεργία και δυσαρέσκεια. Ακόμη και στα δυτικά κρατίδια της περιοχής του ΡΟΥΡ (Ρηνανία, Βεστφαλία), η ανεργία αυξήθηκε μετά το κλείσιμο ανθρακορυχείων και μεγάλων βιομηχανιών (ThyssenKrupp). 
Μετά την απόσβεση του συμφώνου της Γιάλτας και την παγκόσμια ανακατανομή ισχύος κυρίως πυρηνικής και συνακόλουθα εμπορικής και οικονομικής, ο νέος άξονας Τευτονικής Ευρώπης- Κίνας- Ρωσίας αμφισβητεί την Αμερικάνικη πλανηταρχία. 
Ο διαμελισμός της Ευρώπης σε κρατίδια Γερμανικού τύπου είναι το επιχειρούμενο με δημοκρατικές μεθόδους. Με αίτιο την στραγγαλιστική λιτότητα, ωθεί τους ΠΟΠΟΛΑΡΟΥΣ σε ακροδεξιά εθνικιστικά μορφώματα. Οι ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΟΙ ιδιοκτήτες της Ευρώπης υπεράνω εθνικότητας και θρησκείας, απεργάζονται την νεκρνάσταση τους. 
ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΓΥΡΟ- ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ.

Θα σχολιάσουμε τα καθ'ημάς σε σχέση με το άρθρο προσεχώς, με τίτλο "ΣΥΝΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑ ΧΩΡΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου