Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΝΕΛΟΥΞ*

Πιό σκαστή ομολογία ανήθικης αυτουργίας από τον Ντάισελμπλουμ σχετικά με την οικονομική διαχείρηση των ηγετών του Νότου, δε θα μπορούσε να υπάρχει.

Ώς εκ της θεσμικής θέσης που του έχει απονομηθεί από τους πάτρονες τεύτονες, ασφαλώς είχε και έχει εσωτερική πληροφόρηση, πιστεύουμε οτι έχει και πείρα εξ'ιδίων. Κατ'αρχήν λησμόνησε ο κύριος οτι σε πολλές χώρες της κεντρικής ευρώπης, η παιδεραστία δεν είναι έγκλημα αλλά σεξουαλική προτίμηση. Ποιός μας κάνει μάθημα ηθικής? Ως γνωστόν, οι μεγάλες χώρες του Νότου, Ιταλία, Ισπανία αλλά και Γαλλία χρωστούν τρίς (tο έχουμε αναφέρει λεπτομερώς σε παλαιότερο άρθρο μας). Γιατί οι αλληλέγγυοι χρηματοδοτούν αφιδώς πολιτικούς που είναι επιλογή και συνεργάτες έμπιστοι της τευτονικής φατριαρχίας? Πότε πληροφορήθηκε ο Γερούν αυτά που καταγγέλλει? Ακόμη δείχνει να γνωρίζει την ταρίφα των γυναικών που χρέωσαν τις χώρες του Νότου, στην ουσία ο λογαριασμός στον απλό λαό - χωρίς κέρδος κέρατα. Ούτε μιζάρισμα, ούτε λίστες, ούτε υπερκοστολογήσεις συμβαίνουν. Αυτή η ομολογία, δείχνει το ήθος και του Α.Μ.Ε.Α.** Σόιμπλε ως αλληλέγγυου προϊσταμένου των οικονομικών. Ακόμη αποδεικνύει οτι τα χρήματα που χρέωσαν στους λαούς του Νότου, τα έφαγαν οι αρεστές της συνεργαζόμενες ηγεσίες.

Αλήθεια, κ. ΝΤΑΪ, κατά τη γνώμη σας σχετικά με την Ελλάδα, πότε αποκτήσαμε τα βίτσια που μας καταμαρτυρείτε, πρίν μπουμε στην Ε.Ε. ή μετά τη διαφθορά ΜΠΙΝΕ-ΛΟΥΞ*?

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα, που λέει και η θυμοσοφία...

 

* ΜΠΙΝΕ-ΛΟΥΞ: Παράφραση απο τα καλιαρντά- έμμεση αναφορά στην ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ, τον πρόδρομο της Ε.Ε. που απεργάστηκε την οικονομική υποταγή του Νότου και όχι μόνο.

**Α.Μ.Ε.Α.: Ανώτατος Μνημονιακός Επιτηρητής Αναξιόπιστων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου