Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΛΕΞΙΜΑΓΓΑΝΙΑ

Ο πολιτικός με τα λόγια κάνει ανώγια και κατώγια (λαϊκή παροιμία) ή αλλιώς αριστερίστικη δημιουργική ρητορική της Αλεξιμαγείας. Με τη δημιουργική λογιστική μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο μέσος όρους του 1 είναι πεντακόσια (999+1/2=500). Αυτό μας θύμισε η κυβερνητική δήλωση σχετικά με την μείωση του αφορολόγητου στα 6000 ετησίως και την αντισταθμιστική μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα. Δηλαδή θα βγούμε και κερδισμένοι όπως μας πλασάρουν.

Αν θέλουμε λοιπόν να ωφεληθούμε, πρέπει να έχουμε τα χρήματα για κατανάλωση και όσο περισσότερο θα καταναλώνουμε, τόσο κέρδος για το πόπολο θα προκύπτει. Ταυτόχρονα θα ωφεληθούν και τα ταμεία του κράτους, αφού με τη μείωση του συντελεστή θα αυξηθεί η κατανάλωση.

Θαυμάζουμε την λεξιμαγική εφευρετικότητα του κυβέρνον που είναι ισάξια του λογισταρά γερμανοτραφή "αρχιερέας της διαπλοκής" που είχε βαφτίσει την φυλή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με κρατικές παροχές, οικονομική διείσδυση στα βαλκάνια και το ισχυρό μας χαρτί είναι η οικονομία.

Έτσι όλα τα στελέχη της κυβέρνησης θα έχουν μία απάντηση στην επιβολή άμεσης φορολογίας στους πένητας όταν και όπου ερωτώνται.

"Μα μειώσαμε το ΦΠΑ", τύφλα να έχουνε οι σοφιστές.

Η λεξιμαγγανεία στην υπηρεσία του τευτονικού VOTAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου