Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΛΑΛΑ-ΛΑΛΑ ΤΡΑΜΠ

ΗΓΟΥΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕ ΗΓΕΜΟΝΙΚΑ

 

Την αντίθεση τους στη διακυρηγμένη πολιτική ΤΡΑΜΠ ώς προς το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα των ΗΠΑ και όχι μόνο, δείχνουν σε όλους τους τόνους διάσημοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες.



Είδαμε προ ημερών τον Ρίτσαρντ Γκίρ να συντρώγει στο μητροπολιτικό Βερολίνο ,την έδρα του πρώην τείχους, με την ανατολικογερμανίδα καγγελάριο. Πολλοί από τους αστέρες που "πυούν" ήθος με το λίκνισμα των αποχετευτικών τους οργάνων και το βαθύ τους λαρύγγι, έκαναν δηλώσεις συμπαράστασης προς τους Μεξικανούς που θίγονται απ'την πολιτική Τράμπ. Οποία υποκρισία!

Για τους φράχτες που μπήκαν στην Ευρώπη και την αυστηρή ποσόστοση προς τους πρόσφυγες, ΠΟΥ ήταν ας πούμε οι μαντόνες? Σε τί διαφωνούν συγκεκριμένα με τον Τράμπ? Νομίζουμε ότι θέλουν να μείνουν τα πράγματα όπως ήταν παγκοσμιοποιημένα, ελεύθερα "μπέστε σκύλοι αλέστε¨.

Εμείς να είμαστε καλά!  Όσο για τους άλλους... ας μή μας πίστευαν... ας πρόσεχαν....

Η PAX ALEMAGNA έχει πολλά πρόσωπα και πεμπτοφαλαγγικές τακτικές.

 

Ώς προς τα καθ'ημας, η διαπραγμάτευση με τους εσμούς*, συνεχίζεται. Πολλά διαρρέουν και προϊδεάζουν. Δεν γνωρίζουμε αν θα μπεί παράβολο διατήρησης ώς προς τους υπερήλικες. Πολύ πιθανόν, αφού τα παιδιά στη νέα τάξη πραγμάτων, αποτελούν τεκμήριο για φορολογία. Γιατί όχι και αυτό? Και όπως είπε ένας κατ'επίφαση οδηγός "ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΑΨΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ". Το θέατρο του παραλόγου στην πραγματική ζωή.

 

*εκμεταλλευτές, κακής πίστεως άνθρωποι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου