Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παραίτησαν το σπινθηροβόλο Γιάνη Βαρουφάκη οι ενοχλημένοι -εσμοί. Η αποκαλυπτική δημοσιοποίηση διεθνώς των προβλημάτων και της ανθρωπιστικής κρίσης, με κύρια ευθύνη των αναξιοσέβαστων διαχειριστών μας, προβλήθηκαν κύρια από τον Ιωάννη.

Τα θηρίο των βρυξελλών όπως εκφράζεται από τους συγκυριακούς εκπροσώπους του ντάισελ-γιούνκερ-σόιμπλε-σούλτς, βρυχάται απειλητικά προσπαθώντας να τρομοκρατήσει όλους τους ποπολάρους της Ευρώπης.

Απρόσωπο, στεγνό και στυγνό, με την απανθρωπιά της φυσικής επιλογής, το θηρίο όπως εκφράζεται από τους συγκυριακούς εκφραστές του, έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του γεωστρατηγικού χώρου της Ελλάδας σαν αντιστάθμισμα του άξονα Ισραήλ –Κύπρου. Αργά και μεθοδικά θέλει να γίνει αποκλειστικός κάτοχος και κτήτωρ με σκοπό να ελέγξει όλη τη μέση ανατολή και όχι μόνο με βάση τον ελλαδικό χώρο. Ό,τι δεν κατάφερε με τα όπλα προσπαθεί να το πετύχει με τον οικονομικό εκβιασμό, τις συνθήκες του οποίου κατασκεύασαν οι τεύτονες. Συμμάχους έχουν άλλες ισχυρές οικονομίες, η ισχύς των οποίων είναι το θηριώδες τους χρέος.

Αν μας υποτάξουν και με την υπογραφή μας και εκχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, τότε ο διαχρονικός άτυπος άξονας τευτονίας-τουρκίας, βάζει πόδι σε όλη τη γεωστρατηγική περιοχή, μιας και έχει εξασφαλίσει το θηρίο και την ουκρανία.

Και για να γυρίσουμε στα δικά μας. Έχουν γεμίσει τη χώρα μας με ΡΑΙΧΑΡΤ ( ΡΙΧΑΡΔΟΥΣ) αγοράς χρυσού. Απογυμνώνουν συστηματικά την πατρίδα μας από τη διαχρονική αξία του χρυσού, έναντι τυπωμένων διατακτικών επισφαλούς αξίας(ΕΥΡΩ).


Αν αφυπνιστούν τα αρνιά (ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) το θηρίο δε θα μπορέσει να ολοκληρώσει ό,τι δεν κατάφερε με δύο παγκόσμιους πολέμους. Ας επαναληφθεί η ιστορία με οικονομικούς όρους, με υπερατλαντικούς άξονες και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου