Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΞΟΥΤ

Κανόνισμα και κανονισμοί είναι όροι συνώνυμοι στη σιδερένια φτέρνα της. Στην ΕΕ όπως διαμορφώθηκαν οι συσχετισμοί μετά τη διεύρυνσή της με την είσοδο των πρώην κομμουνιστικών – βαλτικών δημοκρατιών οι οποίες λόγω των στενών δεσμών που είχαν με την πρώην ανατολική γερμανία-όπως εξάλλου και όλα τα ΚΚ της ευρώπης, μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου- είναι έντονα φιλογερμανική.

Όταν λέμε φιλογερμανική εννοούμε ανθελληνική, όπως επιβεβαιώνεται από τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση της Ελλάδας. Διευκρινίζουμε ότι δε θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους αυτούς τους άλλους, κακούς ξένους όπως θέλουν να υπονοούν όσοι ισχυρίζονται ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας.

Λένε ότι η ΕΕ έχει κανόνες. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Ασφαλώς και έχει κανόνες που πρέπει να τηρούνται από όλους. Εκτός κι αν μερικά κράτη-μέλη είναι πιο κανονισμένα…σαν εμάς από τους πιο κανονιστές…

Έκανε έστω ψήγμα αυτοκριτικής ο θεματοφύλακας τρουθολόγος σόιμπλε, περί της ανήθικης αυστηρότητας των πεπραγμένων εις βάρος της Ελλάδας; Για την τευτονική αμφικτυονία για όλα φταίνε αυτοί οι Έλληνες και η πολιτική της ελίτ. 
Αυτή η ελίτ κύριε βέμπερ σόιμπλε είναι που στηρίζετε και επιθυμείτε σαν κυβέρνηση Ελλάδος…Πάνω από όλα οι συνεργάτες…να μην πάει χαμένη η επένδυση…

Είμεθα σφόδρα θυμωμένοι με τη στάση της προέδρου της λιθουανίας, νοσφεράτου. Πρότεινε στο κοινοβούλιό της να ψηφιστεί νόμος ευθανασίας για όσους δε δύνανται να συντηρηθούν. Πάλι καλά που δε ζητά υποχρεωτική  αφαίρεση οργάνων για όσους χρωστούν. Θα ήταν πιο τευτονικό.

Τα δεκατέσσερα χρόνια φαγούρας στη φάρμα των ζώων της ευρώπης μας αλυσοδένουν εις το διηνεκές διότι περίσσεψαν οι κακονάρχες πολιτικοί σε όλη την ευρώπη, η σειρά της οποίας θα ακολουθήσει αν δεν αντιδράσουν οι ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ.


Το μαρκοευρώ στον κρόταφο των ΠΟΠΟΛΑΡΩΝ είναι άσφαιρο αν όλοι οι ΕΥΡΩΠΟΠΟΛΑΡΟΙ απειλήσουν με ΕΥΡΩΞΟΥΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου