Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Όμοιροι στους θαλάμους εμβολίων. Για τις φαρμακευτικές ρε γαμώτο εμβολιαστείτε!

Θα αποτολμήσουμε κάποιες ασκήσεις μεθοδολογικής λογικής ζητώντας συγγνώμη εκ των προτέρων από τους ήρωες γιατρούς - νοσηλευτικό προσωπικό που μοχθούν στις 24ωρες εφημερίες προσπαθώντας να συμπληρώσουν τις ατέλειες και ελλείψεις ενός κοστοβόρου συστήματος υγείας που δε λειτουργεί ανταποδοτικά του κόστους του. Γι αυτό υπάρχει πολιτική ευθύνη διαχείρισης και όχι ιατρική. Ομιλούμε βέβαια για το δημόσιο σύστημα υγείας και όχι για το ιδιωτικό. 

Ένας φορέας του κόβιντ19, ασυμπτωματικός, το λέει η λέξη ότι μεταφέρει και διασπείρει τον ιό χωρίς να έχει συμπτώματα, δηλαδή είναι υγιής καθώς το ανοσοποιητικό του παράγει αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό χωρίς να εμβολιασθεί.

Ερώτημα πρώτο: ένας ασυμπτωματικός φορέας που έχει αντισώματα απέναντι στον ιό πρέπει να εμβολιασθεί; Τι πρόληψη να του παρασχεθεί με το εμβόλιο που δεν την έχει ήδη; Δε θα ενισχυθεί έτσι ο ιός, αφού το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία αλλά πρόληψη; Αν με το εμβόλιο, υπήρχαν και χορηγούνταν κάποια πολυκλονικά αντισώματα που θα ενίσχυαν και το ανοσοποιητικό; δεν θα ανατρεπόταν έτσι η παλάντζα ιού – αντισωμάτων; 

Ερώτημα δεύτερο: αν εμβολιασθεί ο ασυμπτωματικός δε θα προκληθούν παρενέργειες; αφού θα ενισχυθεί ο ιός; δε θα γίνει και ασθενής ο φορέας; Μας είπαν ότι ο κόβιτ19 είναι μία πολύ επιθετική γρίπη. Εξ όσων γνωρίζουμε, το εμβόλιο της κάθε γρίπης είναι προληπτικό και πρέπει να χορηγείται πριν νοσήσει κάποιος από αυτήν, άλλως απαγορεύεται. Αυτό διότι το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο θεραπείας αλλά εξασθενημένος ιός και μέτρο πρόληψης. Τίποτε περισσότερο. Αυτή η αρχή ισχύει και για τον κόβιτ19 ή όχι; Να μας πληροφορήσουν ευθαρσώς οι διαπιστευμένοι λοιμωξιολόγοι και όχι οι κεκράχτες των φαρμακευτικών. 

Ερώτημα τρίτο: Μία ακόμη απορία, εκτός της οικονομικής λοιμωξιολογικής απορίας που εξόντωσε τη μικρομεσαία αλλά και παραπάνω τάξεις ως λιμός41 της κατοχής: οι νεότεροι που το ανοσοποιητικό τους είναι στο φόρτε και είναι ασυμπτωματικοί, τι θα γίνει με τις οικογένειές τους αν και αυτοί είναι ασυμπτωματικοί φορείς;

Προβλέπουμε τη δημιουργία ηλικιακών γκέτο με συρματοπλέγματα και όχι ελεύθερα σαν τους χαϊδεμένους προσφυγομετανάστες. Ειδικές φόρμες με σήμα κόβιτ19 στην πλάτη, όπως οι εβραίοι, για τους ηλικιωμένους που θα αρνηθούν τον προαιρετικό εμβολιασμό και απαγόρευση σπουδών και εργασίας στα τέκνα τους, προς πειθαναγκασμό αχρείαστου εμβολιασμού. 

Επιμύθιο : Όσοι επαγγελματίες επλήγησαν σήμερα, ήταν η παραγωγική δομή του χθες. Όσοι αντέχουν ακόμη, νομοτελειακά, αύριο θα πληγούν. Αυτός είναι ο στόχος, η οικονομική εξάρτηση ολοκληρωτικά, με εργαλείο το τεχνητό νοκάουτ. 

Με την παγκοσμιοποίηση και επιβολή κατάργησης των οικονομικών συνόρων, καταργούνται και τα σύνορα συμφερόντων μεταξύ των λαών. Το διαίρει και βασίλευε δεν ισχύει πλέον. Ισχύει η ομογενοποιημένη εκμετάλλευση. Μια παγκοσμιοποιημένη ολιγαρχία των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ, σάιλοκ χρηματιστηριακών, απάτριδων μανδαρίνων-μαμωναίων, απέναντι στους λαούς και τις κατακτήσεις τους. 

Με σύνθημα: αντιπαγκοσμιοποιητές του κόσμου ενωθείτε, γίνεται ο από μηχανής Μοχλός του Νέου. Τα κίτρινα γιλέκα ας γίνουν παράδειγμα πρωτοπορίας όπου γης, για παγκοσμιοποιημένη αντίσταση. Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο δε θα έρθει από μόνο του αν δεν το προκαλέσουμε, λέμε παραφράζοντας τον Μαγιακόφσκι. 

Εμβολιάστε τους εμβολιαστές, παθητικά και ενεργητικά 

Υστερόγραφο : Πως και η Νοβάρτις δεν έβγαλε εμβόλιο για τον κόβιτ19; μήπως της τελείωσαν οι κουκούλες; ή μήπως τις φυλάσσουν για μελλοντική χρήση αδερφών φαρμακευτικών; 

Τα δέκα εκατομμύρια εμβόλια της ανύπαρκτης πανδημίας του κ.Αβραμόπουλου ακόμη στοιχειώνουν τη μνήμη μας και το ταμείο του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου