Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΣΤΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΠΩΑΖΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η προαιώνια διαπάλη μέσω ιδεών(ιδεολογιών) για παγκόσμια κυριαρχία, έχει πάρει πολλά παραπειστικά ονόματα στον ρου της ιστορίας. Ονόματα και συνθήματα που υποκρύπτουν τους σκοπούς, τους στόχους, τις επιδιώξεις εξουσιαστών σαν κόμμα, σαν κίνημα, σαν ομάδα ηγητόρων – ηγετίσκων. Ένα κλασικό παράδειγμα ήταν το σύνθημα : το κόμμα στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία (ή κοινώς η δικτατορία των προλεταρίων).

Το δίπολο δεξιά – αριστερά, καπιταλισμός – κομμουνισμός στις μέρες μας έχει μετονομασθεί από διεθνισμός  σε Παγκοσμιοποίηση και φυσικά Αντιπαγκοσμιοποίηση το αντίπαλο δόγμα.

Η Παγκοσμιοποίηση ταυτίζεται ιδεολογικά με τον κομμουνιστικό καπιταλισμό (μονοπώλια) της πολυεθνικής ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ (παραγωγής, εμπορίου, διακίνησης, υπερμόλυνσης του πλανήτη) Λαϊκής Κίνας, είναι δικτατορία του κομισαριάτου με σιαμαία σχέση Μανδαρίνων – Γαλαζοαίματων ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ και Ρουφοαίματων Μαμοναίων (των απέθαντων περιπλανώμενων Ιουδαίων του θρύλου) της φυλής Εσκενάζυ ΣΟΡΟΣ. Ετσι χονδρικά.

Προσωρινά ελπίζουμε η ανάρετη Παγκοσμιοποίηση κέρδισε τον 1ο γύρο της αναμέτρησης στο ρινγκ του πλανήτη κόντρα στην Αντιπαγκοσμιοποίηση. Μετά την προσωρινή ελπίζουμε πτώση του Λευκού Οίκου με το ΤΡΑΜΠ-ΕΧΙΤ, σειρά έχει η άλλη αξιόμαχη εισέτι κοινοπολιτεία του Η. Β. που αντιστάθηκε με το BREXIT, συμβάλλοντας σε αυτό η καταλυτική δήλωση της Β. Ελισάβετ «πείτε μου τρείς καλούς λόγους για να προσχωρήσουμε στη Ε. Ε.» πριν το δημοψήφισμα που δεν έγινε NAI όπως αλλού, εκ των υστέρων.

Με αυτό το εισαγωγικό πλαίσιο θα σχολιάσουμε σε άλλο άρθρο την συνέντευξη της Μεγάλης Μάρκας (Μέγκαν Μαρκλ – Ματα Χαρι) και τις δηλώσεις της Μιχαλούς Μάμυ – ΟΜΠΑΜΑ – Μπλού γιαυτήν διαβλέποντας ότι αυτά τα γεγονότα, είναι κάποια από τα προπαγανδιστικά μέσα αποδόμησης της συνοχής της κοινοπολιτείας και του μπλοκ της Αντιπαγκοσμιοποίησης.

Με το ίδιο εισαγωγικό – ερμηνευτικό των κειμένων μας σχόλιο, θα γράψουμε κάποια άρθρα άσχετα φαινομενικά μεταξύ τους, αλλά συνιστούν κομμάτια του ΠΑΖΛ ή του νήματος που ενώνει τις χάνδρες της διαφορετικότητας ενός συγκεκριμένου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης εν γένει.

Όπως οι εργαλειοποιήσεις της πανδημίας, της μόλυνσης του περιβάλλοντος, της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, του πλανήτη, τις προβλέψεις περί κατακλυσμού λόγω ανθρώπινης παρέμβασης όπως λένε, της τεχνητής νοημοσύνης – τεχνητής επιβολής συμπεριφοράς, σε ιθαγενείς χωρίς σύνορα και ότι άλλο φέρει ο αγέρας της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ που όπου ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΙ.

ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΜΑΤΡΙΞ

ΟΔΗ ΣΤΑ ΝΙΟ*

Η θεωρία της σχετικότητας

Και η θεωρία της εξέλιξης

Δεν είναι γεγονότα νομοτελειακά

Υπόκεινται σε απίθανες αντιδράσεις

Άδηλων και απροσδιόριστων Αρχών

Εκ των έσω προς τα έξω του πυρήνα

Ή από έξω προς τα μέσα του πειράματος

Και ενίοτε από κάτω προς τα πάνω της κοινωνίας

Σαν από μηχανής σύγκρουση αντιθέτων ΝΙΟ

Σε έναν ΠΟΖΙΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉ που αυτονομήθηκε

ΑΡΝΗΤΙΚΑ παράγοντας ακτίνες Γ εκρηκτικής σύντηξης

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ

(ΕΛΑΝ)

Διάμεσα ψήγματα παλίμψηστου αρχείου

*ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ – ΠΟΖΙΤΡΟΝΙΟ – ΝΕΤΡΙΝΟ – ΟΛΟΝΙΟ – ΨΥΧΟΝΙΟ

ΑΝΔΡΟΝΙΟ – ΝΟΟΝΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΟ(κβαντικό εργαστήρι ΝΟΟΣ)

ΕΛΛΗΝΙΟ : διαπερνά και διαφωτίζει την παγκόσμια σκέψη, το μοναδικό ΝΙΟ που ανιχνεύεται εκτός εργαστηρίου. Όταν προσκαλείται να διδάξει και όχι να διδαχθεί ως παρωχημένη λήξη ροφήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου