Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Μία τόμπολα στη λοιμωξιολογική εξίσωση των πειθαγοραίων - Ένα στατιστικό τοπ σέκρετ

Σχεδόν καθημερινά το συνσύστημα εξημέρωσης της κοινής γνώμης θεατρίζει με σενάρια τρόμου περί τον κόβιντ, σαν γραμμένα από τον Μπαντμπερυ σε σκηνοθεσία Χίτσκοκ και ηθοποιούντες πρωταγωνιστές διάφοροι-ες πρόθυμοι-ες, σαν στάρλετ γυμνόστηθου λόγου

Τις αντιφάσεις περί της αποτελεσματικότητας και ηλικιακής καταλληλότητας των εμβολίων και των παθημάτων των εμβολιαζομένων (όσα κοινοποιούνται) τα αναφέρουν ασχολίαστα, απλώς ως είδηση χωρίς ανακριτικές ερωτήσεις και διερευνητικούς σχολιασμούς. Σαν τους μαθητές του Πυθαγόρα (κακείνοςέφα), έτσι απλά, λόγω μέγιστης ιατρικής αυθεντίας των διαχειριστών της πανδημίας.

Οι λοιμωξιολόγοι το είπαν, όσοι δηλαδή το είπαν, ως πυθαγοραίοι ειδήμονες και μη.

Θα παραθέσουμε μερικές στατιστικές ασύγκριτες συγκρίσεις με την ανέλπιδα πεποίθηση ότι θα τις αποκωδικοποιήσουμε. Δεν είμαστε είδικοί στατιστικολόγοι, απλά θα παραθέσουμε επίσημες αναφορές οι οποίες από τρουθνιουζ μετατρέπονται σε φακέιννιουζ λόγω αντιφάσεων και επιπτώσεων.

Αναφέρονται από φορείς της πανδημικής εξουσίας, θάνατοι συμπατριωτών μας(ελπίζουμε να μην χαρακτηρισθούμε εθνικιστές),καθώς δεν τους ονομάζουμε απλά ασθενείς λόγω κόβιντ επειδή δεν είχαν εμβολιασθεί, αν και είχαν μόλις εμβολιασθεί, αλλά είχαν υποκείμενα νοσήματα έτσι γενικά και αόριστα. Η απουσία στατιστικής ανάλυσης είναι ύποπτη. Αν υπήρχε, θα μπορούσε να καταδείξει όχι μόνο τις αδυναμίες και παραλείψεις της δημευμένης υγείας και της πολιτικής ευθύνης που απορρέει αλλά και της συνειδητής ανεπάρκειας της στρατηγικής διαχείρισης της πανδημίας.

Θα έπρεπε να αναφέρονται εκτός από την ηλικία και τα υποκείμενα νοσήματα των συμπτωματικών αλλά και τεθνεώτων και το πόσοι νοσηλεύτηκαν σε Δ.Δ. και Ι.Δ. Ακόμη πόσοι διασωληνωμένοι στις μονάδες και ποιο είναι το ποσοστό επί τοις εκατό ανάνηψης ή θανάτου σε κάθε μονάδα Ι.Χ και Δ.Χ. Ποια τα νοσήματα στις Ι.Χ μονάδες κοστολογημένης διαβάθμισης και πόσοι δύνανται να ανταποκριθούν οικονομικά και πόσοι όχι. Εδώ βέβαια ο κ. Γεωργιάδης θα μπορούσε να πει: εμείς τους φαίμε; «ας πλούτιζαν ώστε να δύνανται, λογικό δεν είναι;»

Ακόμη θα έπρεπε να αναφέρονται στατιστικώς και οι συνοικίες διαμονής των ασθενούντων και των τετελειωμένων και μάλιστα αναλυτικά, βόρεια, νότια, χωριά, βιλάβατες περιοχές και καταπατημένα δάση. Ακόμη οι παρενέργειες των εγκεκριμένων εκ των προτέρων εμβολίων, σε τι ποσοστό κατανέμονται στα διάφορα εμβολιαστικά κέντρα. Aυτό διότι στο εμβολιαστικό κέντρο Ευόσμου Θεσσαλονίκης που είναι στο κόκκινο λόγω πολλών κρουσμάτων κόβιντ, καταχωρήθηκαν για εμβολιασμό ως πρώτη παρτίδα οι 80 πλάς των δυτικών συνοικιών.

Η στατιστική θα έπρεπε ακόμη να έχει στήλη για το επάγγελμα, το φύλο και τα υποκείμενα επίκτητα πάθη προσανατολισμού και το κάπνισμα. Γενικά κοντολογίς ισχυριζόμαστε ότι η πανδημία και ο εμβολιασμός έχει ταξική και τοξική διαχείριση και εκ του πονηρού πολλές συνεπαγωγές.

Επιμύθιο:

Το τσουνάμι διαμαρτυρίας ήδη ξεκίνησε σε πρώτη φάση στην Ευρώπη των ανώνυμων. Αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτε άλλο πληθαίνουν. Το παραμύθι του χαμηλότερου ιστορικού δανεισμού έχει κοντά πόδια. Η οικονομική πανδημία που έπληξε και διέλυσε όλη τη μεσαία τάξη της Ευρώπης θα είναι ο από μηχανής αίτιο καταλύτης κι λύτης της εξίσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου