Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Ή ΜΑΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ


Το όπλο φόβητρο.

  Ο πάλαι ποτέ κ. Καμμένος, όταν ακόμη ο λόγος του είχε μπογιά, νερόχρωμα, είχε πει μας ψεκάζουν. Δεν είχε προσδιορίσει ποιος, τι, πως. Το πέταξε έτσι σε στυλ Παγκάλου δηλαδή μαζί ψεκαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι εννοούσε την ουράνια και επίγεια παθητικότητα του ΠΟΠΟΛΟΥ εν γένει, σε γεγονότα και πολιτικές που υποθήκευσαν την πατρίδα και το μέλλον αγέννητων γενεών.

  Ως υπόθεση εργασίας, αν δεχθούμε ως γεγονός την δήλωση, γεννώνται ερωτηματικά. Υπάρχει δυνατότητα επιλεκτικού ψεκασμού, διάφορες ομάδες πολιτών, όπως οι φίλαθλοι, οι ρουβίκωνες που διαβαίνουν τα εσκαμμένα, οι μπαχαλάκηδες αναρχικοί και μολοτοφιστές, κάθε άλλο παρά παθητικοί απολιτικοί πολίτες είναι.

  Εκτός και αν το ψεκαστικό μίγμα επιδρά σαν COVID-19, κατευναστικά προς ευάλωτους ηλικιωμένους συντηρητικούς και επαναστατικά προς αναρχοπολιτικούς μπαχαλάκηδες της μηδενικής εργασίας, δια της μεγίστης διεκδίκησης εις βάρος των υπολοίπων εργαζομένων, για φίφτι – φίφτι μοιρασιά.

  Προκύπτει λοιπόν, το αίτιο της παθητικότητας, δεν μπορεί να είναι το ψέκασμα. Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι κάτι μας κάνουν με νομπελίστικες ανακαλύψεις και κβαντικές πρακτικές εφαρμογές προς πάσα χρήση και σατραπεία.

  Θα μπορούσαν να πειραματίζονται σε ένα όπλο φόβητρο, που θα εκατονταπλασιάζει τους ενδόμυχους φόβους των ανθρώπων, διαχέοντας σωμάτια (κβαντικές οντότητες) ΦΟΒΗΤΡΟΝΙΑ θα τα βαφτίζαμε αυθαίρετα ή άλλα εκτοπλασματικά σωμάτια ασώματα.
Τα πειράματα που γίνονται στους μοριακούς επιταχυντές, με κόστος τρισεκατομμυρίων είναι ένας αγώνας δρόμου για παγκόσμια επικράτηση. (Ο Φυσικομαθηματικός του Κέμπριτζ Andrian Dobbs, που εισήγαγε την θεωρία των δύο χρονικών διαστάσεων αντί για μία, εργαζόταν με απόλυτη μυστικότητα για την εθνική άμυνα της χώρας του. Πηγή: «Οι ρίζες της σύμπτωσης» του Άρθρουρ Κέσλερ, σελ. 53, εκδόσεις Χατζηνικολή).

  Αυτό θα ήταν ένα απόλυτο όπλο υποβολιμότητας, που θα μπορούσε να εκμηδενίσει την αντίσταση των λαών για καθυπόταξη και διαχείρηση πλανητικής επιβολής. Εδόθησαν πολλά Νόμπελ Φυσικής, σε ερευνητές των Κβάντα, που επιβεβαίωσαν πειραματικά , υποθετικά σωματίδια ασώματης ενέργειας.

  Τα υποσυνείδητα γρήγορα μηνύματα στον δέκτη της τηλεόρασης και η αντίστροφη κρυμμένη εντολή σε δίσκους χέβι μέταλ και όχι μόνον, ήταν οι πρόδρομοι συσκευασμένης υποβολιμότητας, για εμφύτευση στον εγκέφαλο μας, εντολές και υποδείξεις. Το αντίδοτο είναι να διαισθανόμαστε και να μην αποδεχόμαστε.

ΤΟ ΠΑΤΕΡΙΚΟ : Ο πόλεμος στον Χριστιανό είναι στους λογισμούς. Είναι πάντα επίκαιρο και διαφωτιστικό. Η γνώση του εαυτού μας είναι γνώση σωτηριολογική, που φοριέται σαν προστατευτικό ένδυμα σε τοξικό περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου