Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ Της 17ης Δεκέμβρη και οι χλωροί επίγονοι

(Αναδημοσίευση από την 2/1/2019)

   Δεν είναι πιστεύουμε τυχαία η επιβολή της 17ης Δεκέμβρη ως συμβολική ημερομηνία αποκάλυψης, της επαναδραστηριοποίησης του εκτελεστικού σκέλους της 17ης Νοέμβρη. Είναι σαφής η προειδοποίηση και στοχοποίηση.

  Η χαϊδεμένη οργάνωση τύπου ΣΤΑΖΙ, να θυμίσουμε ότι είχε εκτελέσει εκτός από Έλληνες, Άγγλους και Αμερικάνους αποκλειστικά. Με τις προκηρύξεις μανιφέστα της είχε σαφές ιδεολογικό στίγμα Αντιαμερικανισμού. Έφτιαχνε κλίμα. Πιστεύουμε ότι είχε εξαρθρωθεί μερικώς τουλάχιστον ως προς τον εκτελεστικό τομέα. 

  Στο βιβλίο του «η Μέρα εκείνη» ο Σ. Ξ. περιγράφει τις συνθήκες ανάκρισης που υπέστη σαν ήταν αθώο θύμα. Καμιά συγνώμη και μεταμέλεια προς τα θύματα και τις οικογένειες τους. Δεν μας είπε τι θα του είχε συμβεί αν ήταν στην Αλβανία του Χότζα ή στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, που θαυμάζει.

  Η νέα γενιά των χλωρών πλέον επιγόνων του Ξηρού και του Κουφοντίνα, που απολαμβάνουν τα εύσημα της «Ανδρείας τους» ως λαοπρόβλητοι ήρωες, πήραν την συνταγή του Αντιαμερικανισμού ως νέο Αντάρτικο πόλεων. Ασφαλώς και έχουν τα ιδεολογικά πιστεύω, των εν δυνάμει μεντόρων τους, που ποτέ δεν αποκήρυξαν.  

  Σ’ αυτήν την συγκυρία ενεργειακών ανακατατάξεων ας σκεφτούμε ποιος μπορεί να ευνοείται από ένα μεθοδικά διακριτικό Αντιαμερικανισμό. Ο πρέσβης των ΗΠΑ έκανε οργισμένη ανακοίνωση για την μεταχείριση του Κουφοντίνα. Είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ύβρις στην μνήμη των θυμάτων που εκτέλεσε και όλα αυτά την ώρα, που η υπερδύναμη είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος μας για τα γεωπολιτικά και όχι μόνο συμφέροντα μας. Οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που μίλησε αυστηρά για το τρομοκρατικό κτύπημα στον ΣΚΑΪ. Είναι ομπρέλα προστασίας στην επιθετικότητα του Ερντογάν

 Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι μας και προστάτες του Ερντογάν ποντιοπιλατεύουν. Μία εκ των έσω Αντιαμερικανική προβοκάτσια τους πάει γάντι, ίσως ως λανθάνουσα μνημονιακή υποχρέωση. Περιμένουμε την προκήρυξη της οργάνωσης 17ης Δεκέμβρη για να αποκωδικοποιήσουμε τα βήματα τους σκοπούς και τους κρυφούς πάτρωνες.

«Η κρατική προπαγάνδα όταν υποστηρίζεται από προοδευτικούς (καψοχικούς) δημοσιογράφους και καμιά εκτροπή δεν επιτρέπεται από αυτούς, μπορεί να έχει μεγάλα αποτελέσματα. Ήταν ένα μάθημα που έμαθε ο Χιτλερ και πολλοί άλλοι και το εφαρμόζουν μέχρι σήμερα. (ΝΙΤΣΟΥΣΚΙ ΤΣΟΜΣΚΙ ο έλεγχος των μέσων)

Επιμύθιο:       Κ’ ημέρες του περνούν γεμάτες μέριμνα
                        να δίδει συμβουλές στους Πέρσας, να τους εξηγεί
                        το πώς να κάμουν για να κατακτήσουν την Ελλάδα.
                                                                                                                                (Ο ΔΗΜΑΡΑΤΟΣ του Καβάφη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου