Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ

Σχόλια στα αξιωματικά επιχειρήματα ενός επίμονου κατσαπλιά

  Ο ευπατρίδης της πολιτικής και συναινετικός Ηλιού ως πρόεδρος της Ε.Δ.Α. είχε πεί απευθυνόμενος στην δεξιά κυβέρνηση του Παπάγου «θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα».

 Ο λόγος του, είχε αποδέκτη το τότε παρακράτος, που αγνοούσε τους ψηφισμένους νόμους των δεξιών κυβερνήσεων, που είχαν σκοπό την προστασία των κομουνιστών, από τις αυθαιρεσίες της εκτελεστικής εξουσίας εις βάρος τους στην καθημερινότητα, μετά την συντριβή τους από τον παντελώς αναίτιο εμφύλιο.

  Αφορμή για το άρθρο έγιναν οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα από βήματος της βουλής, σε αντιδιαστολή με την δήλωση Ηλιού. Απευθυνόμενος στην πολύ πρόσφατα εκλεγμένη συντηρητική κυβέρνηση, είπε, δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας, που ωστόσο εγκρίθηκε με τις εκλογές.

   Θα σας ταράξουμε στις διαδηλώσεις για να μην το εφαρμόσετε. Πρόθυμους να ανταποκριθούν θα τους βρει από την επιμελώς δημιουργημένη παρακαταθήκη των μπαχαλάκηδων και ισόβιων φοιτητών αλλά μέχρι εκεί. Ας ζητήσει δημοψήφισμα για το άσυλο να δούμε την λαϊκή ανταπόκριση.

  Η αξιοπιστία μιας χώρας στον σύγχρονο αλληλοεξαρτώμενο κόσμο αξιολογείται όχι μόνο από την συμπολίτευση αλλά και από την αξιοπιστία της αντιπολίτευσης. Η αναφορά του κ. Τσίπρα «δεν θα γίνουμε Ουγγαρία του ΟΥΡΜΠΑΝ» είναι μία ευθεία παρέμβαση ενάντια σε έναν εκλεγμένο δημοκρατικά πολιτικό.

  Οι δημοκρατικές επιλογές ενός λαού αφορούν τον ίδιο και δεν μας πέφτει λόγος, να παρεμβαίνουμε ναπολεόντεια στα εσωτερικά τους. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην μας παίρνουν στα σοβαρά, κτίζουμε ιδεολογικά τείχη με μια εν δυνάμει συνεργασίας σε πολλούς τομείς.

Άγει σε προς το φώς την αλήθειαν χρόνος (Μένανδρος)

  Σχετικά με τον παντελώς αναίτιο εμφύλιο, να υπενθυμίσουμε ότι στην συμφωνία της Γιάλτας η μοιρασιά επιρροής χωρίς να ερωτηθούν οι λαοί επέβαλε κομουνισμό στις Αλβανία – Γιουγκοσλαβία – Βουλγαρία – Ρουμανία – Πολωνία – Τσεχοσλοβακία – Ουγγαρία από την μια και καπιταλισμό στην Ελλάδα.

  Αυτό είναι το ειδικό βάρος της Ελλάδας και κανένας δεν γέλασε κανένα. Έγινε δίκαιη μοιρασιά.

  Το στείρον πείσμα του Ζαχαριάδη κυρίως, αλλά και των υπολοίπων οπλαρχηγών, αρνήθηκε να αναγνωρίσει την συμφωνία της Μητρόπολης του κομουνισμού, με τους Μητροπολίτες του καπιταλισμού και οδήγησαν στην αδελφοκτόνα σφαγή χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα επικράτησης αφού ο ΣΤΑΛΙΝ ανταλλαγή και ως εκ τούτου όχι μόνο δεν βοήθησε την αυθαίρετη κυβέρνηση του βουνού αλλά και επέβαλε κλείσιμο των συνόρων με τα όμορα κομουνιστικά κράτη, με τις νομοτελειακές συνέπειες. Αυτά συντρόφια δεν κουκουλώνονται, ούτε παραγράφονται.

  Η ιστορία δεν πρέπει μόνο να διδάσκεται, αλλά και να μας διδάσκει. Ώστε να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να αναθυμούνται οι προδομένοι. Που θυσιάστηκαν για την Φρούδα ιδέα, που ωστόσο εξατμίσθηκε από τα διαχρονικά λάθη των ηγητόρων μέχρι σήμερα, επιβεβαιωμένο και ιστορικά και παγκοσμίως

Στερνόγραφο : Οι εμφύλιοι και οι προγραφές μέσα στο «αλάθητο» κόμμα, είναι άλλου σταλινικού τσιτάτου και δεν δημοσιοποιούνται. Το δρεπανοστέφανο (κόκκινο και ροζουλί ) είναι πάντα ακονισμένο. Μέχρι σήμερα. Μεγαλύτερη εκδούλευση (εν γνώσει ή εν αγνοία ) προς την νέα ΤΑΞΗ κατόχων ΕΥΡΩ που νεκραναστήθηκε κυρίως στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσε να υπάρχει, όταν παραπλανάται το πόπολο προς λάθος υπαιτίους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου