Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η εργολαβική Παρασκευή Ο.Ρ.Κ.*


 Κράτος προστάτης τεκνών και χρηστών Τιμωρό πτωχών και αδυνάτων

    Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι μπροστά στον νόμο, οι λαθρομετανάστες λαθροπωλητές όμως είναι πιο ίσοι από τους άλλους. (ΟΡΓΟΥΕΛ)

    Με λύπη και πολύ θυμό μάθαμε για την τιμωρία της 90χρονης Ελληνίδας, που έπλεκε και πουλούσε καλτσούνια με τα οστεοαρθριτικά χέρια της, διότι λέει δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και δεν έκοβε αποδείξεις του ΤΖΙΡΟΥ της. Αυτό που έκανε η απόμαχος της ζωής για την αυτοσυντήρηση της, είναι μία αξιοπρεπής μη επαιτεία.

   Την αδυναμία του κοινωνικού κράτους για μια ανθρώπινη βασική διαβίωση προς τους αναξιοπαθούντες (παρά το υπερπλεόνασμα) συμπληρώνει η ατομική χειροτεχνία, που μαζί με τα συσσίτια της χειμαζόμενης εκκλησίας απαλύνουν κάπως την τραγικότητα, που ίσως να οφείλεται και σε ατομικά λάθη.

    Δεν υπάρχει κράτος δικαίου και μάλιστα αριστερίστικης ιδεολογίας, όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, όταν γίνεται ρομποτική εφαρμογή του νόμου αδιακρίτως. Τότε δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους για την εφαρμογή του αλλά ρομπότ (πονάει κεφάλι το κόβουμε).

    Οι δημοκρατικοί προπαγανδιστές της διχτατορίας του προλεταριάτου ασφαλώς έχουν τους λόγους τους, κάπου αποβλέπουν. Όταν μεροληπτούν σκανδαλωδώς στους πλανόδιους μελαμψούς και μη, μικροπωλητές που αγοράζουν από τις σχιστομάτικες αποθήκες την πραμάτεια τους, και την απλώνουν στις ρούγες και παραλίες, γεννώνται ερωτηματικά.

    Μία πρόχειρη υπόθεση θα ήταν η προσπάθεια επίλυσης του δημογραφικού επικαλούμενοι την ελληνική φιλοξενία, αντιγράφοντας όμως μία φυλή των Εσκιμώων,  που προσφέρει στον επισκέπτη την γυναίκα του και τις κόρες χάριν ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.


*Ο.Ρ.Κ. Οργισμένοι Ριζοσπάστες Κρανιοφόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου