Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ

ΛΕΤΟΥΣ – ΝΤΕ ΤΟΥΣ – ΣΕΛΙΝ1*

    Το μακρύ ταξίδι της νύχτας2* των κρυστάλλων προς το λυκόφως της ψυχρής αυγής.
Αφορμή για το άρθρο έδωσε ο πρωτοθεσμικός μας αναφερόμενος στον ΛΕΤΟΥΣ περί της ολιγαρκούς αφθονία και άλλων δθκών του υποσχετικών ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ, μας θύμισε την επιχειρηματολογία άλλων εποχών.

    Χριστουγεννιάτικο διάγγελμα του αντικαταστάτη του ΦΥΡΕΡ (ΧΕΣΣ) το 1934, από την εφημερίδα ZEITUNGτης 26ης Δεκεμβρίου 1934.(Κατά λέξη παράθεση) Με δικαιολογημένη υπερηφάνεια για το πνεύμα θυσίας και την ετοιμότητα για βοήθεια των γερμανών λαϊκών συντρόφων, θα μπορούσε κανείς σήμερα να πει, αυτά τα Χριστούγεννα, κι αυτόν τον χειμώνα, η Γερμανία δε θα αφήσει κανένα από τα παιδιά της να πεινάσει.

   Τα ίδια εκείνα παιδιά που τρία χρόνια πριν οδηγήθηκαν σε οχλοκρατικές εκδηλώσεις κατά του λαού, κατά του έθνους και της πίστης. Παίρνουν σήμερα το χριστουγεννιάτικο δώρο με ευγνωμοσύνη από το χέρι εκείνων που κάποτε τους έδειχναν για εχθρούς.

    Εκατομμύρια γερμανών εργατών και εργατριών που παλιά πρόσφεραν την δυσκολοκερδισμένη τους δεκάρα για την ιδέα μιας διεθνούς ταξικής κοινότητας, την δωρίζουν σήμερα για ένα δραστήριο πάντα έτοιμο για συμπαράσταση σοσιαλισμό που περιμένει εν ΕΘΝΟΣ.

    Τι απάντησε ο ΜΠΡΕΧΤ τότε;

    Με υπερηφάνεια για το φρόνημα εκείνων των ιδιοκτητών, που θυσίασαν, κάτι από αυτά, που είχαν θυσιάσει για χάρη τους οι εργαζόμενοι και να παρουσιαστούν σαν βοηθοί μπροστά σε εκείνους που κρατούν μέσα στην εξαθλίωση, θα μπορούσε κανείς σήμερα να πει, αυτά τα Χριστούγεννα κι αυτό τον χειμώνα οι ιδιοκτήτες της Γερμανίας δεν θα αφήσουν κανένα εργαζόμενο να ψοφήσει ολότελα από την πείνα … κλπ, κλπ («ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ», ΜΠΡΕΧΤ, Μετάφραση Βασίλης Βεργωτής).

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται τηρουμένων των αναλογιών. Θα προσθέσουμε ότι ο Γερμανικός λαός είχε οδηγηθεί στον ναζισμό, από την εξαθλίωση και τις στερήσεις, που τους επέβαλαν οι μιλιταριστές, λόγω των πολεμικών δαπανών προετοιμασίας, για την ΡΕΒΑΝΣ του Β.Π.Π.

    Ο ιστορικός χρόνος και ο ημερολογιακός είναι διαφορετικά μεγέθη. Για τον ιστορικό χρόνο τα 50 χρόνια είναι σαν χθες. Η απόσταση του Α.Π.Π. με τον Β.Π.Π. ήταν το πολύ 30 χρόνια.

  Γρήγορα – γρήγορα μετά τον διαμελισμό της η Τευτονία της Ανατολικής Γερμανίας του Γκρουτεβολ, διείσδυσε μέσω ΣΤΑΖΙ, στα Κ. Κ. της Ευρώπης, λόγω άρρηκτων διεθνιστικών και ιδεολογικών δεσμών. Απεργάστηκαν μαζί με τους αδελφούς της Α. Γερμανίας, την υποταγή της Ευρώπης, μετά την επανένωση της με όπλο την Χοντροβέρθα3* του ανελαστικού Μαρκοευρώ.

  Στην πατρίδα μας ποτέ, τα λεγόμενα Αριστερά Δημοκρατικά κόμματα, της δικτατορίας του προλεταριάτου, δεν έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας προς την Γερμανική πρεσβείας. Παρότι μας χρωστούν πολεμικές αποζημιώσεις, κλεμμένο χρυσό, αναγκαστικό δάνειο, ανήθικες αυτουργίες λαδώματος πολιτικών και ίσως πολλών άλλων.

    Σαν παρένθεση λαδώνεις όσες αντιστέκονται για να κάνεις την δουλειά σου. Δεν χρειάζεται να το κάνεις στους πρόθυμους, αφού εξυπηρετούν ΤΖΑΜΠΑ, ίσως με υποστήριξη εξουσίας ως αντιπαροχή. Η επιλογή του γνωστού επιχειρηματία δημοσίων έργων, ως υποψήφιου Ευρωβουλευτή γόνου και απογόνου υπουργού της λεγόμενης δημοκρατικής κυβέρνησης του βουνού, πιστεύουμε ότι είναι μία ακόμη απόψυξη σταγονιδίων της παρακαταθήκης του σωλήνα.

Επιμύθιο : Δεν λες κουβέντα κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα (Κώστας τριπολίτης)

1* ΣΕΛΙΝ επονομαζόμενος ΝΤΕ ΤΟΥΣ Γάλλος συγγραφέας Ναζιστής και αντισημίτης.
2* «Το μακρύ ταξείδι της νύχτας» Μυθιστόρημα του ΣΕΛΙΝ
3* Χοντροβέρθα κανόνι πολύ μεγάλου βεληνεκούς για την εποχή του, με το οποίο, οι Πρώσοι βομβάρδιζαν το Παρίσι στον Α.Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου