Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.
Το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΛΟΓΙΚΑ μιας και είναι σύνθεση τους. Το ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ενός είναι αντίθετο με το συμφέρον του αλλού ΣΥΛΟΓΙΚΟΥ για παράδειγμα το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΡΗ είναι να χάσει ο ΠΑΟΚ η και αντίθετα. Αυτό ισχύει για ολα τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ είτε είναι αθλητικά είτε ταξικά. Όταν ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΚΩΣΤΑΚΗΣ[βλέπε Ζαγωρακης], ως αρχηγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ για ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,
αυτό εννοούσε πιστευω αν και δεν το διευκρίνισε.
ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ συμφέρον ΑΠΑΙΤΕΙ από ολα τα ΣΥΛΟΓΙΚΑ αμοιβαίες παραχωρήσεις ανάλογα με τις πραγματικές δυνατότητες τους και βεβαια με ανάλογη συνεισφορά.
Η προσπάθεια της ομάδας είναι συλλογική. Δεν παιζει μόνο ο ΚΑΠΤΑΙΝ. Και όταν αυτός αισθάνεται κουρασμένος, νομιζω ότι θα έπρεπε να εκφράσει ολη την ομάδα. Αλλιώς θα ομολογούσε ότι κανει όλο το παιχνίδι μόνος του πράγμα αδύνατο.
Ο λαος ως εκλέκτορας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, παρατηρεί και προσέχει. Θέλει από την ομάδα του αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα, πέρα από απλές επισημάνσεις, ευχολόγια και γενικότητες του τύπου της συγκινησιακής φόρτισης και συσπείρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου