Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

 Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ

« Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να μην ανεχθούμε πεπραγμένα των εξουσιαστών.  Ο Πολίτης είναι που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα ». (Ζ. Σαραμάγκου)*

Μία αίσθηση υπεροχής έχει παγιωθεί στον Πρωτοθεσμάκη μας σαν ομοιοστασία νομοτελειακή. Αυτό λόγω αποκλεισμού αναγνωρισιμότητας αξιόπιστων πολιτικών αντιπάλων στο ΣΙΚΕ παιγνίδι των εκλογών.

Αποδέχεται ο Πρωτοθεσμάκης μας τον τίτλο του προικισμένου (με τί;) ηγέτη που του αποδίδει η προπαγάνδα μέσα έξω. Αυτό εκτρέφει και η παμφάγος σαν Δώρο, κληρονομική εγωμανία του, θεωρεί ακόμα δεδομένη την καβάτζα του 41% που προπαγανδίζει σαν υπνοπαιδεία νυχθημερόν η χρυσωμένη παραενημέρωση.

Αποκρύπτονται στατιστικά στοιχεία περί της εκτόξευσης του δανεισμού και του χρέους. Λανσάρονται δηλώσεις θαυμασμού από ομόφρονες διορισμένους αξιωματούχους της Ε.Ε. (ιδέ Σχοινά & ΣΙΑ).

Τα περί ακρίβειας και πρασίνων καλαθιών είναι το αναπτυξιακό αφήγημα και όχι η σχέση εισαγωγών προς εξαγωγές. Τα πληθωριστικά υπερέσοδα βαπτίζονται αναπτυξιακά κ. λ. π.

Η τρύπα του Δημοσίου χρέους είναι στην τσέπη του Λαού και όχι των ΕΛΙΤ πραιτόρων.

Η ύβρις αυτή, η χωρίς μέτρο αλαζονεία και στην διαχείριση των Τεμπών, οδηγεί στην κατάρρευση, που είναι αναπόφευκτη. Ίσως κατασκευάζουν άλλοθι ήττας (αποδιοπομπαίο τράγο) όταν οι συνέπειες θα αφυπνίσουν και το 41% των ψηφοφόρων του.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην είναι πολύ αργά για την Ελλάδα ως εθνική οντότητα και τους εργαζομένους και όχι μόνο, Έλληνες.

Η μετριοπάθεια και η εντιμότητα που εκλείπουν από το εξουσιαστικό συνσύστημα, θα εξασφαλίσει το κύρος της πατρίδας μας και την πρόοδο των παιδιών της.

Η κατασκευασμένη συναίνεση υποθάλπτει συνενοχή χωρίς το άλλοθι της άγνοιας πλέον.

Κατά κανόνα χωρίς κέρδος κέρατα αναφερόμενοι στον ΑΔΩΝΑΪ ΚΑΤΑΒΟΛΕΑ ΣΟΓΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου