Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ

ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΟΒΗΚΩΝ ΟΜΟΣΙΟΦΥΛΛΩΝ


Έχουν τόση ανεκτικότητα όση χρειάζεται για να αγαπούν αλλήλους (ιδεολογικά και διαφορετικά), αλλά καμία για τους υπόλοιπους άλλους που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία.

Η ενορχηστρωμένη κατακραυγή κατά του κ.Μπέου θα έπρεπε να αφορά μόνο το αγοραίο του λεξιλόγιο.

Το θεωρούμε προκλητικό για ορισμένους-ες.

Μερικοί όμως από τους αγανακτισμένους το πήγαν πιο μακριά και κατηγορούν ευθέως με επίθετα την πλειοψηφία που τον εξέλεξε επανειλημμένα και δημοκρατικά με μεγάλο ποσοστό 57%. Έμμεσα οι εν λόγω αγανακτισμένοι αμφισβητούν την δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας δηλαδή την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πάντα οι κραυγάζουσες μειοψηφίες εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς και συνθήματα χωρίς επιχειρήματα που δεν έχουν.

Αναδύεται έτσι ένας έρπον φασισμός του αντίλογου. Κατηγορούν την πλειοψηφία με παραδημοκρατικό μένος. Ένα άλλο παράδειγμα πιό επικίνδυνο για την ελευθερία του λόγου είναι οι διαγραφές και απειλές που κάνει ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όσους διαφωνούν και κάνουν κριτική στις αποφάσεις του.

Κατήργησε τα συλλογικά όργανα και διαγράφει όσους τολμούν να διαφωνήσουν μαζί του. Το αποκαλούμε παραδημοκρατική αρχή του μόνου ΕΝΟΣ. Ζήτω εγώ λέει ο Καίσαρ στον Οβελίξ. Ο Αγκνιου Κάς προ των πυλών (ο Αγκνιού ήταν ελληνοαμερικάνος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που τον παραίτησαν για οικονομισιές που έκανε). Πληροφορίες από google.

Επίλογος

Ένα φλωροζύγιασμα διακρίνουμε σε ορισμένες κραυγάζουσες υποκρισίες. Το Αλτσχάιμερ είναι τρόπος συνειδητής σκέψης ασχέτου ηλικίας.

Στις ιδεοληψίες επαγγελματικής προσφοράς του δήθεν εθελοντισμού, γελάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου