Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΨΟΡΟ-ΚΑΣΕΛΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑΣ

Η φασίζουσα δήθεν Αριστερά ξεχνά και παραβλέπει τα ημέτερα της αλλά κρίνει τα αλλότρια μεγεθυντικά. Οι λέξεις και οι συνειρμοί με τα υπονοούμενα τους είναι σαν τις χειράμαξες με τις οποίες μεταφέρονται από κοπριά μέχρι χρυσό. (LEVI-STRAUSS CLAUDE Αγρια Σκέψη)

Η αποδοχή του κ. Κασσελάκη μαζί με το φορτίο της ιδιαιτερότητας του είναι ευθέως ανάλογη με τα εκλογικά του ποσοστά στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτοβρίου.

Στην αριστερίστικη και φασίζουσα ιδεολογία των πλουσίων γόνων και των φιλοσαρκοφάγων Μ. Κ. Ο., αντεστράφη η δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας, η οποία δεν δικαιούται, κατ΄ αυτούς, δια να ομιλεί περί αυτών, που καθομολογεί η κραυγάζουσα με λόγους και έργα μειοψηφία.

Ο κ. Κασσελάκης σουλατσάρει με (τον;/το;/την;/άλλο;) χορτοφάγο ράφτη του στην βιτρίνα της συνοδοιπορίας τους λικνιστά συντροφικά. Άλλο πράγμα είναι ο εκ γενετής ραχιτικός και άλλο η προκλητική διαφορετικότητα.

Υπάρχει και το δίκαιο της πλειοψηφίας καθώς και της άδηλης εκ γενετής διαφορετικότητας που αποφεύγει να προβάλλεται από σεμνότητα και για την οποία αισθανόμεθα απέραντη κατανόηση και τρυφερότητα.

Όσο για την κοινωνία και την οικονομία που όπως λένε την χάλασαν οι στρεϊτ συντηρητικοί της αγίας οικογένειας των Ελλήνων; Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη των πεπραγμένων τους.

Να θυμηθούμε ότι ο στείρος συνδικαλισμός και η εισαγόμενη χρηματιστηριακή ατμομηχανή της αγίας αρπαχτής των τραπεζών εν γένει είναι κυρίως τα αίτια της κατεδάφισης της μικρομεσαίας παραγωγής που ήταν η ραχοκοκαλιά της λαϊκής βάσης.

Αυτή είναι η τεχνιτή ψωρίαση της πατρίδας μας κ. Κασσελάκη. Όπως ασφαλώς γνωρίζεις ως υπάλληλος της Γκόλντμαν Σαξ και Σλήμαν Σίστερ οι μικροέλληνες ψωρίασαν και όχι οι μεγαλομέτοχοι πελάτες σου που πιθανώς έχουν τις ζημίες τους μέσα και τα λεφτά έξω, που πιθανά θα τα ξεπλύνεις με επαναπατρισμό σε κάποια ελεύθερη οικονομική ζώνη του μέλλοντος.

Η Γκόλντμαν Σαξ ξαναπάτησε πόδι στην Ελλάδα από την πίσω πόρτα που άνοιξαν μεταξύ άλλων συνοδοιπορούντες αγνώμονες και καιροσκόποι του δήθεν, που τους χρησιμοποιούν λάθρα εν αγνοία τους.

Ας είναι έκκεντρος ο δρόμος που θέλουν να περπατήσουν στο ΓΚΟΘΑΜ του ΑΡΡΕΝ ΟΥΚ ΘΗΛΥ που οραματίζονται χωρίς τον ξενοδόχο της στρεϊτ πλειοψηφίας, αλλά με τον ΚΑΣ ΜΠΑΤΜΑΝ που δεν δέχεται αντιρρήσεις και δεύτερη γνώμη σαν αλάθητη πάππισα.

Να τον χαίρεστε τον δικτάτορα δημοκράταροι.

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει.

Όσοι ροζ-ιστές εννοήτωσαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου