Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΧΕΡ–ΝΤΕ–ΧΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΝΤΕΡΕΣ

 Προστάτης Αφγανών και διακινητών, ταξιθέτης ΤΡΑΝΖΙΤ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤ.

«Για τον κήπο Μουσουλμάνοι, όχι για την φωτιά» Οι απολαύσεις του Παραδείσου περιμένουν κάθε Μουσουλμάνο στρατιώτη που θα σκοτωθεί στον ιερό πόλεμο (ΤΖΙΧΑΝΤ).

Αυτό το αεροβάπτισμα φανατισμού απευθύνουν οι θρησκευτικοί ηγέτες του ακραίου ΙΣΛΑΜ-ΙΣΙΣ του Χαλιφάτου, στους ανωνύμους, αναλώσιμους, τζιχαντιστές, προκειμένου να τους ντοπάρουν, για αποστολές αυτοκτονίας (το τέλειο όπλο, χωρίς τεχνολογία και κόστος αγοράς)

Για να ανταποκριθεί κάποιος σε αυτό το ανόσιο κάλεσμα, είναι απαραίτητο να έχει ανάλογο μορφωτικό και κριτικό υποεπίπεδο. Για αυτόν τον λόγο η γνώση είναι απαγορευμένος καρπός στους κόλπους των γυναικών που ελέγχει ο ΙΣΙΣ.

Δεν γίναμε αποθήκη της Ευρώπης προσφύγων Αφγανών είπε απειλητικά ο χαϊδεμένος της Μέρκελ Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Αυτοανακηρύχθηκε ταξιθέτης των εκατομμυρίων Αφγανών και όχι μόνο προσφύγων, χωρίς να εξηγεί πως θα φτάσουν στα σύνορα της Ευρώπης, θαλάσσια και χερσαία.

Το Αφγανιστάν συνορεύει με όλες τις ΣΤΑΝΙΚΕΣ χώρες,(Ιράν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Τατζικιστάν, Πακιστάν). Προκειμένου να πάνε πακέτο στα Ευρωπαϊκά σύνορα, αν αυτός είναι ο στόχος των προσφύγων, θα πρέπει να διασχίσουν ολόκληρη την επικράτεια του Ιράν και όλης της Τουρκίας (γυναικόπαιδα και γέροντες), τράνζιτο εκατομμύρια ψυχές.

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μόνο με στρατιωτικά κονβόϊ, ορατά από την ημισέληνο. Το πολύ – πολύ να περάσουν μερικοί Ασασίνοι μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες με την βοήθεια Τούρκικων υπηρεσιών. Η διακίνηση ανθρώπων δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η διακίνηση όμως είναι αρκούντως γνωστή και από το Συριακό.

Ας προσέξουν οι λαοί της Ευρώπης. Οι ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ κρυπτοχάτζαροι ΕΛΙΤ της 13ής φυλής, οι απέθαντοι ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ Ιουδαίοι με το σύγχρονο όνομα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, απασφάλισαν.

Οι Δημοκρατικές ελευθερίες που κατακτήθηκαν με Βαστίλες και πολύ αίμα αφαιρούνται λίγο-λίγο ομοιοπαθητικά.

Οι λαοί δέχονται πολλαπλή επίθεση με σκηνικό ΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ στην ροή των χρόνων. Σήμερα δεχόμεθα καταιγιστική εμβολιαστική προπαγάνδα από τα Μ.Μ.Ε. και εφαρμογή Αντισυνταγματικών μέτρων για την «προστασία μας ΧΑ!» από τους κατασκευασμένους κατά παραγγελία ΚΟΒΙΤ.

Υποψιαζόμεθα ότι πρώτα παρήγαγαν τα αντίδοτα εμβόλια με δόση γενετικής μαζοχικής ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ και μετά εξαπέλυσαν τους ΒΑΡ-ΕΛΕΦΟΝΤΕ ΙΟΥΣ από αέρος. Δεχόμενοι συγχρόνως επίθεση από ξηράς μέσω της προσφυγικής εποίκησης στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Αποθρασύνθηκαν μετά την πτώση του Αντιπαγκοσμιοποίητη ΤΡΑΜΠ (προσωρινά ελπίζουμε). Το σχέδιο ΓΚΟΥΝΤΕΝΧΟΦ-ΚΑΛΕΡΓΗ δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Προχωρά πλέον με εντατικό χρόνο, καθώς ο εκτατικός χρόνος προετοιμασίας της σούπας ολοκληρώθηκε.

Οι αρχηγοί των κρατών και αρχηγίσκοι πολιτικοί προβάλλονται από τους ανώτατους Ευρωπαϊκούς θεσμούς ως οι  άνθρωποι τους, καθώς τους ανταμείβουν με μετάλλια Καρλομάγνου – αλήθειας – ειρήνης και υπολείπονται έτερα εξαιρετικών υπηρεσιών Αγγλικού δικαίου.

Στον νέο πολιτικό πολιτισμό που επιβάλλεται, ο ΣΑΔΙΣΤΗΣ επίορκος θα θεωρείται πολιτικός σωτήρ, από τον προετοιμαζόμενο μαζοχιστικά και εξαρτώμενο εμβολιαστικά λαό.

Περίληψη κεντρικού νοήματος κειμένου χωρίς Γρίφους.

Όταν ένας λαός θέλει να αποφύγει ένα επιβαλλόμενο καθεστώς με το οποίο διαφωνεί, αλλά κυρίως φοβάται, δεν γίνεται επιλεκτικός μετανάστης σε ήπειρο της αρεσκείας του, αλλά πρόσφυγας του όπου φύγει-φύγει.

Το Αφγανιστάν συνορεύει με τα περισσότερα Μουσουλμανικά αδελφά ομόθρησκα κράτη. Μία νοητή γραμμή συνόρου τα χωρίζει. Είναι λογικό να ζητήσουν άσυλο από τους ομόθρησκους και ομόφυλους αδελφούς τους και όχι από την μακράν «ΑΠΙΣΤΗ» Ευρώπη.

Με την σειρά τους αυτά τα αδελφά κράτη πρέπει να σταθούν αλληλέγγυα, ανοίγοντας τα σύνορα τους και προσκαλώντας τους χειμαζόμενους αδελφούς Μουσουλμάνους, πράγμα που δεν έκαναν μέχρι σήμερα, ακόμη περισσότερο, αφού θα πρέπει να διασχίσουν μισή ήπειρο εκτεθειμένα γυναικόπαιδα, για να πάνε στην άπιστη Ευρώπη, με τεράστιο οικονομικό κόστος διακίνησης, που δεν έχουν σαν φτωχοί παρίες που είναι οι περισσότεροι.

Από πού προκύπτει η δήλωση του Χερ-ντε-Χαν ότι δεν θα γίνει η Τουρκία αποθήκη Αφγανών της Ευρώπης; Πως συμπεραίνει ότι η Ευρώπη είναι η επιλογή τους σαν να είναι τουρίστες;

Φοβούμεθα ότι το λεγόμενο Μουσουλμανικό Τόξο, το αρχαίο Χατζαρικό ανασυστήνεται με καθοδήγηση ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ.

Με εργαλείο την προσφυγοποίηση Μουσουλμάνων, στέλνουν στην Ευρώπη σαν σταυροφόρους ημισελινοφόρους για την αναίμακτη κατάκτηση δια της ΜΥΡΜΗΓΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.

Μία παραίνεση προς τον δημογραφικό μας λύτη πρώην ευκαιριακό αρχιθεσμικό του ΓΕΣ ΟΡ ΝΟ (ΟΧΙ σε ΝΑΙ), είχε πεί υπομειδιώντας θα λύσουμε το δημογραφικό με τους μετανάστες-πρόσφυγες. Πράγματι αυτό θα γίνει. Θα λυθεί το προλεταριάκο και ψηφοφορικό δημογραφικό με χρωμοσώματα σε κολπικό ΜΙΞΕΡ υπεργεννετικότητας, το βιολογικό Ελληνικό σε κάνα δυό γενιές θα σβηστεί.

Βλέπετε κα. Πρόεδρε τής Δημοκρατίας εν δυνάμει πρωτοθεσμικέ του παρατρίχα, η όραση σας είναι ποσοτική και όχι ποιοτικώς Ελληνική.

Άλλο είναι να είσαι φιλόζωος και άλλο ζωολάτρης.

Άλλο να είσαι ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΔΙΑΣ και άλλο φίλος των ξένων με τους ξένους και για τους ξένους. Υπάρχει και πατρίδα και συλλογική μνήμη που συλλογάται ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΑ.

Υ.Γ. Το υβριδικό γονιδιακό πείραμα, αφορά όλους τους λαούς της Αρχαίας Ευρώπης. Τα εμβόλια θα επιταχύνουν την νοητική υποεξέλιξη, αφήνοντας άθικτο το σώμα σαν εμβόλιο νετρονίου, η δε φυλετική διασταύρωση θα αυξήσει την γονιμότητα των νέων ανθρωποειδών Ω τέμπορα! Ω μόρες! ας φανεί ότι κάνουμε ολίγη πλάκα, σαν οικοδόμοι μπετονιέρας ιδεών που είμαστε.

 Επιμύθιο : το να υπερασπίζεσαι την Ελληνική πατρίδα και τον αρχαίο πολιτισμό της (την κορωνίδα της παγκόσμιας αφυπνιστικής φιλοσοφίας ) δεν είναι ρατσισμός αλλά φιλοπατρία (έννοια άγνωστη στους παγκοσμιοποιητές).

Ρατσισμός είναι η συνειδητή απαξίωση εκ των έσω από τους δήθεν ρατσιστές (όρα Ρεπούση και λοιπούς αντιρατσιστές) του Ελληνικού έθνους, εθνομηδενιστές του Μίκη. Μία κατηγορία που την κατάπιαν οι αποδέκτες του όρου, αφού τον εκθειάζουν μετά θάνατον όλοι τους.

«Το να ξεμάθεις είναι δυσκολότερο από το μάθεις, όπως και το να ξεχάσεις είναι δυσκολότερο από το να αγνοήσεις.»

(Γνωμικό ΕΛΑΝ)

 

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΛΩΣ ΣΤΗ ΑΠΟΙΚΙΑ… ΜΙΚΗ

Και αν βοάς σε εθνομηδενιστές Μίκη

… Πλασέμπο Αντίσταση

… Πλασέμπο εκτόνωση

Η ζωή τραβάει την κατηφόρα

Σε φεστιβαλική έξαρση

και πίσω πάλι

Στην ωδή του Πάλμε

Στο μεροκάματο της ανάπτυξης

και των εθελουσίων εμβολιασμών

Με φιμωμένο στόμα και ανοιχτά αυτιά

για να ακούμε εντολές και απειλές

…σιωπηρά

Νάτη ! Νάτη ! γεμίζει η σύριγγα

Με το καμάκι του ιού και της βελόνας

Καλόν ύπνο Αδελφέ Κρητικέ

Οι παιάνες σου δεν θα πάνε χαμένοι

Και εξαργυρωμένοι με τιμές

όπως νομίζουν… Μίκη

θα σαλπίσει η ξαστεριά και το φλεβάρισμα…

… κοιμήσου Θοδωράκη στην αγκαλιά της γής

Στου κόσμου το μπαλκόνι θα μείνουμε εμείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου