Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η πλάνη των απλανών λοιμωξιολόγων και η φαινάκη της λήθης…

 Ο λόγος για το νομοσχέδιο απαλλαγής εκ των προτέρων (σαν τον νόμο περί ανεύθυνης υπουργών τραπεζιτών) των λοιμοξιολόγων για τα μέτρα που επιβάλλονται και εφαρμόζονται συλλήβδην περί τον κόβιντ στο όνομά τους.

Τα χρεώνονται ως σύμφωνοι αγορανομικοί υπεύθυνοι καθώς αυτούς επικαλούνται αρχές και εξουσίες. Εν ονόματι των λοιμοξιολόγων διατάσσομεν (ελληνική πρωτοτυπία) μέτρα οικονομικής εξόντωσης για το καλό μας όπως παραγωγή, εμπόριο, τουρισμός, συγκοινωνίες, επικοινωνίες, άσκησης, παιδείας, εκκλησιασμού, ψυχαγωγίας, πολιτισμού, ατέλειωτος ο κατάλογος των εκφάνσεων της καθημερινότητας. Όλα στο γύψο, ούτε χούντα να ήτανε. Όλα στο όνομα της προστασίας μας από τον κόβιντ με εισήγηση περί των μέτρων από τους απλάνευτους και επιστημονικά ανεύθυνους ειδικευόμενους. 

Με το νέο νόμο, ό,τι κι αν γίνει δεν συνέβη υπευθύνως και ό,τι συμβεί ανευθύνως παραγράφεται. Θα ψηφιστεί ακόμη προκαταβολικά και ο νόμος που απαγορεύει την παραγραφή της παραγραφής. Ποιος νοιάζεται για τη φήμη, την υστεροφημία, το δίκαιο και την ακεραιότητα, όταν το κατασκευασμένο νόμιμο θεωρείται και συγκυριακά ηθικό. Πρεσβεύουν ότι η μνήμη του λαού έχει κοντά ποδάρια(σε δέκα χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα των σκοπίων για το λεγόμενο μακεδονικό), τους αυτόχειρες της κρίσης, τις σαρκοβόρες ΜΚΟ, όπως δε θυμάται το μαχαίρι στο κόκκαλο του χρηματιστηρίου, τα εξοπλιστικά, τα νοβαρτιανά, τα ομολογιακά, τις παραγραφές και πολλά πολλά άλλα. 

Για να επανέλθουμε στο θέμα, η σπουδή να εξασφαλιστεί με νόμο η ατιμωρησία σε μελλούμενες αποκαλύψεις λαθών διαχείρισης του κόβιτ, μαρτυρά ότι κάτι πονηρό υπάρχει. Αυτό το γνωρίζουν οι λοιμοί που συνεργάζονται με το πρόγραμμα αποκατάστασης της φεουδαρχίας, που επιφέρουν στην κοινωνία τα μέτρα. Έτσι απειλούν την κυβέρνηση με παραιτήσεις ή και αποκαλύψεις εάν δεν εξασφαλιστούν εκ των προτέρων. Το νομοσχέδιο από μόνο του δημιουργεί στους πολίτες υποψίες και περί του εμβολίου. Αυτό διότι, αν αποδειχθεί ότι το εμβόλιο και τα μέτρα είναι υπερβολικά, θα ευθύνεται μόνο ο αθώος λαός με τις συνέπειες που υφίσταται.

Ακόμη τίθεται το ερώτημα για την αποτελεσματικότητα των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κόβιτ. Στις λαϊκές αγορές επέβαλαν τους μισούς πάγκους πώλησης αλλά με τους ίδιους φυσικά αγοραστές. Το αποτέλεσμα είναι να συνωστίζονται στους λιγότερους πάγκους περιμένοντας τη σειρά τους οι αγοραστές. Ο εισηγητής του μέτρου απολαμβάνει ασυλίας. Το βαποράκι χαρτονόμισμα πάει κόβιτ στις συναλλαγές. Πάγκο, ταμείο, συρτάρι τσέπη, πουγκί, αλλάζει κάτοχο σαν ροή ύδατος. 

Ακόμη η ομολογία του αρχιθεσμικού περί των μικρομεσαίων, μαρτυρά τη μονομέρεια και ταξική των μέτρων επιλεκτικότητα, καθώς πλήρωναν τα λάθη άλλων μόνο αυτοί. Εκτός αν δεν είναι λάθη αλλά σκοπός και επιδιώκουν λήθη χρυσώνοντας το χάπι με ευχολόγια. 

Προς λοιμούς επιστολή

Την συμπάθεια των πάντων του Ιπποκράτη που διδαχθήκατε, την κάνατε αντιπάθεια στο πρόσωπό σας. Να γνωρίζετε ότι η εξουσία προστατεύει τους πρόθυμους όσο τους είναι χρήσιμοι. Δεν εξαιρούνται τα θήλυ με θηλές ή όχι. Πάντα όμως υπάρχει η ανάνηψη και η απαγκίστρωση από το αρμίδι της εξουσίας. Έτσι θα κερδίσετε το χαμένο σεβασμό και αυτοσεβασμό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου