Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Ανοσία μιας κατασκευασμένης πανδημίας; - Τηλεοπτικό ψέκασμα και αυθυποβολή...

Μια προοιμιακή διασάφηση. Και βέβαια υπάρχει παγκόσμια πανδημία. Ο κόβιτ είναι πανύπαρκτος, απειλεί το ανθρώπινο γένος και είναι πολύ επικίνδυνος αδιαμφισβήτητα. Βρισκόμαστε σε ανοιχτό πόλεμο μαζί του. Το ανθρώπινο είδος πάλι, εκτός του πνεύματος και της ψυχής που το διαφοροποιεί από τα γνωστά όντα, έχει και σώμα που λειτουργεί με τους ίδιους υλικούς νόμους, ανταλλαγής ενέργειας για τη συντήρησή του με όλα τα έμβια όντα με τις διαφοροποιήσεις και παραλλαγές του κάθε είδους.

Είμαστε φιλοξενιστές και φορείς εκατομυρίων στη νιοστή βακτηρίων, ιών και μικροβίων αλλά και φορείς σπερματικής γνωστικής ενέργειας σε ανώτερη σπείρα εξέλιξης και προσαρμογής. Συμπάσχουμε με τη χλωρίδα και πανίδα του σώματός μας. Ο κόβιτ σαν οντότητα, πιστεύουμε για τη δική του επιβίωση, καθώς τα πάντα είναι προικισμένα με πρόγραμμα αυτοσυντήρησης, θα γίνει σε λίγο ολιγότερο επικίνδυνος προς τον φιλοξενιστή άνθρωπο και ίσως περισσότερο μεταδοτικός αυτορυθμιζόμενος.

Το δικό μας πρόβλημα είναι η εργαλειοποίηση και εκμετάλλευση του κόβιτ από αρχές και εξουσίες για αισχροκέρδεια. Όχι για τα χρήματα που δεν τους λείπουν αλλά για την εξουσία που απορρέει από αυτά. Μια δαιμονική επιβολή στον πλανήτη, της ναζιικής τους δικτατορίας. Μαζί με τα αναγκαία περί του κόβιτ μέτρα, ενσωματώνουν και τα επίλοιπα υποδουλωτικά σαν τα ψιλά γράμματα των τραπεζών.

Εν μέσω πανδημικού πολέμου αποταμιεύουν σαν δωσίλογοι. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κόβιτ είναι μετάλλαξη ή κατασκευασμένο προϊόν σαν μισθοφόρο στράτευμα. Για τον μικροβιακό επιταχυντή των γιουχάν πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί. Έγινε ευθεία καταγγελία περί αυτού, από τον Τραμπ και άλλους. Ακόμη και ο Π.Ο.Υ. έστειλε ερευνητές στην Κίνα για σχετική διερεύνηση. Δε μάθαμε τελικά το πόρισμα. Όπως κι αν έχει, η κεφαλαιοποίηση της πανδημίας εκμηδένισε τις δραστηριότητες και υπερχρέωσε τους λαούς, επ΄ ωφελεία αυτών που κόβουν δέντρα και τυπώνουν χαρτί.

Στα καθ’ ημάς και από δημόσια χείλη έχει ειπωθεί μεταξύ σοβαρού και Καμένου ότι μας ψεκάζουν. Από τότε κύλησαν πολλές συνομωσιολογίες. Πολλά γεγονότα του παρόντος είναι συνομωσιολογίες του χθες, Προηγούνται πάντα πολλές δυνητικές ροές που συγκυριακά μία από αυτές υλοποιείται. Η πράξη είναι εφαρμογή της θεωρίας γενικότερα, όπως η θεωρία μπορεί να είναι η περιγραφή της πράξης.

Στην αρχή της απροσδιοριστίας τα πάντα είναι πιθανά. Από την αρνητική μάζα μέχρι το χρόνο που κυλά πίσω. Έτσι μια συνομωσιολογία γίνεται προφητεία εκπληρωμένη. Γινόμαστε ό,τι μας υποβάλλουν να νομίζουμε ότι είμαστε. Γνωμικό ΕΛΛΑΝ. Εκτός εάν αγνοήσουμε τις σειρήνες της οθόνης και την υποβολιμότητα των μηνυμάτων που μας ψεκάζει, δεμένοι σαν τον πολύτροπο Οδυσσέα, στο κατάρτι της ιεράς παράδοσης μέρες Πασχαλιάς που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου