Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΕΣΗΣ


  • ·         ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ

Όταν τα λόγια φωνάζουν πιο δυνατά από τα έργα τότε τα έργα είναι περιττά, καθότι οι εντυπώσεις τα υποκαθιστούν. Τότε σιώπα εσύ και άσε τους άλλους να αποθεώνουν το επικοινωνιακό σου χάρισμα.

  • ·         Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ

Ο χαρακτηρισμός ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ για ένα πολίτη ή πολιτικό, είναι τίτλος τιμής για το πρόσωπο του, κατά την γνώμη μας. Αν δεν έχεις να του καταμαρτυρήσεις διάφορα, για την εν γένει ζωή και δραστηριότητα του διότι χρειάζονται απτές αποδείξεις, τότε ο μεταφυσικός χαρακτηρισμός ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ επιστρατεύεται από την προπαγάνδα ως εργαλείο συκοφαντίας.

  • ·         ΠΑΣΑΛΟΣ ΠΑΣΑΛΩ ΕΚΡΟΥΕΤΟ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ

Η σοφή επιλογή του κ. Χρυσοχοΐδη ως υπουργού Δημόσιας ευταξίας ίσως είναι η απάντηση στην επιστολή του Δημοκράτη κ. Βασιλικού ως επικεφαλής της επικρατείας  ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης θυμίζουμε, ήταν ο υπουργός του τότε ΠΑΣΟΚ, που είχε εξαρθρώσει τους «λαχειοπώλες του ουρανού» την 17η Νοέμβρη και όλες τις υποομάδες.
Αυτό ήταν και το κριτήριο επιλογής του. Δεν δειγματίστηκε ούτε διαφημίστηκε, καθότι δεν χρειάζονται σταυρό. Διορίστηκε με ανάθεση για το όποιο έργο του, το οποίο «είναι» ΖΗΤΑμενο  λέμε εμείς από την εποχή των δικτατοριών σε όλα τα βαλκάνια, με δημοκρατικές ωστόσο λαϊκές ονομασίες.

  • ·         ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ

Πρόοδο δεν συνιστά το άνοιγμα νέου δρόμου για να περάσουν παλαιά και ληγμένα υλικά, που απορρίφθηκαν στην πράξη ιστορικά.

  • ·         ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΥΝΕΣΗΣ

Δεν διασώζονται οι αδικαιολόγητοι μη ανταποδοτικοί διοικητικοί μισθάραροι στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ με την αύξηση της τιμής των παρεχομένων υπηρεσιών. Αυτό θα συνιστούσε ηθελημένη ρευματοπληξία στους ποπολάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου