Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Προεκλογικοί Μακιαβελικοί Τακτικισμοί και Νεολαία,


πολιτικοοικονομικός δικτυωτός σχηματισμός, που προκλητά δημιουργήθηκε στην πατρίδα μας [με αλληλοεπικάλυψη ιδεολογιών, συμφερόντων και ανταλλαγή εξουσίας, σε όλα τα επίπεδα, (Η σειρά σας και η σειρά μας και όλοι μαζί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)], έχει σαν στόχο διαχρονικά την αναπαραγωγή της δικής του εξουσίας και νομής, με κάθε μέσο ιδεολογικής παραπλάνησης ψηφοφόρων, κυρίως των νέων.

  Ο τακτικισμός των ανταρτών, όπως βαπτίστηκαν, Δημάρχων και Νομαρχών της εποχής Λαλιώτη απεδείχθη απολύτως επιτυχής.

  Είναι φυσικό να υπάρχουν δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι μετά από διαχείριση κάποιων θητειών. Η σφήνα των ανταρτών λειτούργησε σαν φίλτρο, ώστε η δυσαρέσκεια να εκφραστεί προς το πρόσωπο του παλαιού αυτοδιοικητικού και όχι στον φορέα. Το κόμμα δεν χάνει τίποτε, Αυτό λέγεται παραπλάνηση ή σκακιστική καθοδήγηση «το χινάρι στο τάβλι».

  Ένας άλλος τακτικισμός είναι η προπαγάνδα της απόχης και του Λευκού, που συμφέρει πάντα την όποια κυβέρνηση. Το επιχείρημα είναι ότι η απόχη δεν είναι καταψήφηση, αλλά ψήφος ανοχής. Διάφορα παπαγαλάκια προτρέπουν γυρίστε τους την πλάτη «που στην» ουσία σημαίνει εκθέστε τα οπίσθια σας.

  Έναν τέτοιο τακτικισμό διαβλέπουμε στις σχολικές καταλήψεις με το πρόσχημα του Μακεδονικού της Πρέσπιας (Ανταλκίδειας) συνθήκης. Όσοι συμμετέχουν εκτός των δυνητικών υποκινητών είναι Μακεδόνες πραγματικοί, άρα ΑΠΡΙΟΡΙ μη ψηφοφόροι της κυβέρνησης. Είναι χαμένοι ψήφοι. Αν καθοδηγηθούν σε ακίνδυνο (αντίπαλο;) πολιτικό φορέα, εν προκειμένω προς το ΨΥΧΡΟ ΑΒΓΟ, κόβουμε ψήφους από τον κυρίως αντίπαλο που νομοτελειακά θα έπαιρνε, στερώντας του ίσως, την αυτοδυναμία.

  Τα μέσα προπαγάνδας και καθοδήγησης φορτικότατα χαρακτηρίζουν τους νέους, άρα και τους συγγενείς τους «Ακροδεξιούς» και οπαδούς Χ. Α.. Το ερώτημα είναι αν θα τσιμπίσουν και τους πιστέψουν, τους επιδείξουν τα εμπρόσθια και όχι τα οπίσθια τους με πλήρη καταψηφιστική εκτόνωση.

Επιμύθιο: Ο ρόλος που είχε παίξει το κίνημα της Χ. Α. στην μη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και πρόκληση πρόωρων εκλογών, πιστεύουμε δεν ήταν αθώος. Η καθοδηγητική σβάστικα της οργάνωσης, ‘ίσως είναι το παρασκήνιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου