Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το νέο Μωρόγλειο Αναρχοτεχνείο του ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

  Το δένδρο ξεραίνεται όταν του κόβουν τις ρίζες του (Πατερικό Γνωμικό) κι αν το μεταλλάξουμε με το μπόλι της αναρχίας συμπληρώνουμε εμείς .

 Πολλά μέτωπα έχει ανοίξει η νέα τάξη πραγμάτων στην Πατρίδα μας, με το πρόσχημα της νέας αλλαγής  που έρχεται όμως από παλιά. Το σύνθημα αλλαγή λαϊκή συμμετοχή, έγινε αλλαγή και όλοι οι αντίπαλοι στην απειλή φυλακής.

  Εν τω μεταξύ ο μιζαδώρος τραπεζίτης της SIMENS έσπασε το βραχιολάκι και διέφυγε μέσω της όδου Χριστοφοράκου και έτσι χάθηκε ένας βραχιολοφόρος μάρτυρας. SIMENS μπαίνει SIMENS βγαίνει εξεταστική και παραγραφή σαν κέρδος μένει (κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει … κλπ «σοκιν»).
Στην συζήτηση για την παιδεία δυστυχώς, δεν ακούσαμε κανένα παραινετικό λόγο προς τους καταληψίες φοιτητές, για τις συνέπειες που απορρέουν με την πρακτική τους γι’ αυτούς τους ίδιους, τις σπουδές και την μελλοντική τους καριέρα.

  Την ώρα που οι γόνοι τις πολιτικής και οικονομικής ΕΛΙΤ, σπουδάζουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, λόγω βαλαντίου και όχι εξυπνάδας, οι μπαχαλάκιδες  υπονομεύουν τις σπουδές των λαϊκών παιδιών, που αριστεύουν, έχουν στόχους  και πειθαρχία στον εαυτό τους.
  
  Αλήθεια, πόσοι από τους καταληψίες τελειώνουν τις σπουδές τους και πόσοι είναι ισόβιοι φοιτητές, που επιβαρύνουν εκτός από το ταμείο και τις οικογένειες τους. Αυτή την στατιστική δεν μας είπε ο αρχιθεσμικός μας στην βουλή όταν μίλησε για συγκριτικές συλλήψεις στο χώρο του πανεπιστημίου.

  Εμείς κάναμε περισσότερες συλλήψεις από εσάς κ. Μητσοτακη. Τόσες αντί τόσων λες και το πρόβλημα είναι ποσοτικό. Αναφέρθηκε στα καλά παιδιά της Δ.Α.Π. που έκλεβαν στους διαγωνισμούς. Βλέπετε μόνο τους ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ είπε κάνοντας συμψηφισμό με τις εκλεκτικές συγγένειες. Θα περιμέναμε και έναν οικονομικό απολογισμό.

  Πόσα ΕΥΡΏ αποκατάστασης στοίχησαν εκατέρωθεν, για να μάθουμε και εμείς οι πολίτες, πόσο συνεισφέρουν οι βανδαλισμοί στην καταπολέμηση της ανεργίας.

  Η τότε ελπιδοφόρος αντιστασιακή γενιά του Πολυτεχνείου, που ανέτρεψε την χούντα του ανατροπέα Ιωαννίδη, είχε όραμα και δυναμισμό. Πως χρησιμοποιήθηκε και κεφαλαιοποιήθηκε και σε όφελος τινών.

  Δεν γνωρίζουμε τουλάχιστον εμείς, ποιοι από τους μετέπειτα ταγούς, ήταν αυτής της γενιάς τι παρέλαβαν και τι παρέδωσαν, θα ήταν χρήσιμο να μαθαίνουμε πόσοι από την «επάρατη δεξιά» και πόσοι από την «ενάρετη Σοσιαλιστική Αριστερά» διαχειρίστηκαν μελάτα με συνέπεια την ολοκληρωτική απώλεια Εθνικής Περιουσίας (και το χρέος, χρέος) και μετοχοποίηση του Παρθενώνα της Ιστορίας μας και του Αγίου Όρους της πίστης μας γενικώς.

  Πάει κόπηκαν οι ρίζες.

  Οι ΧΑΙ(Λ)ΔΕΜΈΝΟΙ συνεργάτες του προτεσταντικού ΙΜΠΕΡΙΟΥΜ της ΑΛΑΡΙΧΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ολοκλήρωσαν τον διαχρονικό στόχο, των προαγωγών.
Ευχόμεθα να ξαναέλθει η ξαστεριά και η Αστερόεσα, γιατί όπως έχει πεί ο Μαγιακόφσκι, το μέλλον δεν θα έλθει μόνο του αν δεν το καλέσουμε εμείς.

Επιμύθιο: Οι Ιστορικοί του παρόντος, θα ήταν πολύ χρήσιμο ανέλυαν τα αίτια της νεοελληνικής καταστροφής, ποιές πολιτικές μας οδήγησαν στην πτώχευση. Νεοφιλελεύθερες ή Σοσιαλιστικές, Διογκωμένου Δημόσιο Τομέα αμαρτωλού και ενάρετου. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Πριν Ε.Ε. η μετά και το σημαντικότερο, ποιός Πάτρωνας ωφελήθηκε .
Ο εφιάλτης στην ιστορική μας μνήμη, είναι παρών και ατιμώρητος κάτω από τις φτερούγες του γαμψαετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου