Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ "ΑΛΛΑΞΟΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑΣ" ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μετά από σκληρότατη διαπραγμάτευση των αγωνιστών του 2017, κόντρα στους εταιροδανειστές, η κυβέρνηση πέτυχε με την πατρική συγκατάθεση των θεσμών, να χορηγεί διάφορα βοηθήματα από τους φτωχούς των 700 ευρώ, προς τους φτωχότερους των 300 ευρώ. Αυτό βαφτίστηκε κοινωνική ευαισθησία και φιλολαϊκή πολιτική αναδιανομής πλούτου. Η εφευρετικότητα των "Αλεξιμάγων", είναι αστείρευτη.
Στρέφουν τη μία τάξη εναντίον της άλλης και επειδή η κατασκευή πελατιακού προλεταριάτου ανατολικογερμανικού τύπου εξαρτώμενων από τη μεγαλοθυμία της "αριστερής κυβέρνησης" είναι σε εξέλιξη, εφευρίσκουν ώς υπαίτιο το βάρβαρο ΔΝΤ που ζητά σκληρά μέτρα. Δεν μας λένε όμως, ΠΟΥ διαφωνεί το Βερολίνο ώς προς τα μέτρα; 
Μήπως προτείνει ελαφρύτερα του "ΚΑΚΟΥ" ΔΝΤ;

Διαφωνεί με το κούρεμα του επαχθούς χρέους που εμπεριεχει και τις μίζες που είναι κατατεθημένες και νέμονται οι τραπεζίτες δανειστές. Αν προκύψει κούρεμα, τότε θα ελαφρυνθεί το ταμείο, διότι άλλο είναι να πληρώνεις δόση για 100 και άλλο για 50.
Έχοντας σκωπτική διάθεση, κλείνουμε προτείνοντας να χορηγηθεί σε είδος επίδομα "Viagra" προς τους υπερήλικες για ευτυχισμένη ευθανασία... ώστε να απαλλαχθεί το ταμείο από τους παλαιούς συνταξιούχους και καθώς νέοι συνταξιούχοι είναι περίπου αδύνατο να υπάρξουν, θα έρθει η πολυπόθητη εποίκηση ώς κλιματικό θέρετρο κατοχής.

Πιστεύουμε ότι ο σεξ-σπυρι-κος ΝτάϊσελΜΠΛΟΥΜ, θα συμφωνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου