Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Α'

Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΥ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟΥ

Μιά ιστορική αναδρομή, εισαγωγή από το βιβλίο του Α.Παπανδρέου "Η Δημοκρατία στο απόσπασμα".

Η Ελλάδα μαζί με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, είχε καταληφθεί από τις δυνάμεις του άξονα και ήταν κατ'όνομα μέσα στην Ιταλική σφαίρα επιρροής και λέω κατ'όνομα, γιατί αν και τα διοικητικά πόστα κατέχονταν από Ιταλούς, οι Γερμανοί που κυριαρχούσαν επάνω στους Ιταλούς σαν να τους είχαν κατακτήσει, έλεγχαν ουσιαστικά την Ελλαδα.
Κατά την συνήθεια τους, επέβαλλαν κατοχική φορολογία σε κατεχόμενες χώρες σε τέτοια κλίμακα, που όχι μόνο απογύμνωναν τη χώρα από τους πενιχρούς πόρους της, μα και απειλούν να την ρίξουν στον λιμό και τη χρεοκοπία (όρα 1941). Τόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση, που ακόμα και ο Μουσολίνι συγκινήθηκε τόσο ώστε έκανε έκκληση στον Χίτλερ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι Γερμανοί ήταν εντελώς αδιάφοροι για το αν θα ζούσαν ή θα πέθαιναν οι Έλληνες " Δεν μπορούμε να ανησυχούμε πολύ για το αν θα ζήσουν κι αν λιμοκτονούν οι Έλληνες" είπε ο Χέρμαν Γκέρινγκ "ίσως καλώς συμβαίνει αυτό, γιατί ορισμένα έθνη πρέπει να αποδεκατιστούν¨".
Η αισθαντικότητα στον ιστορικό χρόνο, εξαρτάται από την ένταση των γεγονότων που διαδραματίζονται κατά την διάρκεια τους και μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη αρνητικά ή θετικά και νοσταλγοί πάντα θα υπάρχουν.
Ο ημερολογιακός χρόνος μεταξύ Α' και Β' Π.Π. με τους ίδιους δράστες είναι 20-25 χρόνια. Αφού χαρίστηκαν τα χρέη της Τευτώνιας χώρας για να μην καταρρεύσει, της έδωσαν χαριστικά δάνεια για την ανόρθωση της. Μέσα σε 20 μόλις χρόνια, αμετανόητοι κατασκεύασαν όλο τον σύγχρονο πολεμικό εξοπλισμό τους και όχι μόνο, για τη ρεβάνς.
Το παρασκήνιο έκανε τις προετοιμασίες και ο Χίτλερ τον εκτέλεσε. Και στους δύο Π.Π. τον όλεθρο πλήρωσαν οι λαοί της Ευρώπης αλλά και ο γερμανικός λαός. Οι ιδιοκτήτες της Γερμανίας ΦΟΝ ΟΥΛΜ & ΣΙΑ, δεν έπαθαν το παραμικρό. Νέμονται τα λάφυρα πολέμου ατιμώριτοι καθότι ανώνυμοι στις Ελβετικές σύραγγες.

Ο τρίτος αναβαπτισμένος γύρος, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κατά το πρόγραμμα. Σχετική ζημία έκανε το BREXIT, για την Γαλλία όμως δεν ανησυχούν.
Οι Πουρκουάδες αν δεν αφυπνήστηκαν, θα μπούν στην φάκα με αναβαπτισμένη την ΛΕΠΕΝ ώς εργαλείο πίεσης για ειδική μεταχείρηση εις βάρος των άλλων λαών.

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου