Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Το νέο τείχος του Βερολίνου και το σιδηρούν οικονομικό παραπέτασμα




Σύμφωνα με το νόμο της εναντιοδρομίας τα πράματα μεταλλάσονται στο αντίθετό τους. Ο λόγος για την ενωμένη πλέον ομοσπονδιακή τευτονία που μετά το γκρέμισμα του τείχους που της επεβλήθη από το τότε σιδηρούν παραπέτασμα και την επανένωσή της, επαναλαμβάνει την ίδια πολιτική επιβολής και προσάρτησης των λαών της Ευρώπης με όπλο τον οικονομικό ιμπεριαλισμό.

Η Πέμπτη φάλαγγα των δοτών καθεστώτων και με τη βοήθεια της εγκαθιδρυμένης καθεστηκυίας βοηθούν σε αυτά. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι γνωστά…χάριν συντομίας θα αναφέρω κάποια επιγραμματικά…εξαγορά και στήριξη δοτών πολιτικών, κηδεμονία τραπεζικού κεφαλαίου, αποβιομηχάνιση, στήριξη φίλιων καθεστώτων εκτός ΕΕ πχ. Τουρκίας - με τη διαχρονική στήριξή της, κυρίως οικονομικής, τροφοδοτώντας την με ακριβή τεχνολογία για να παράγει τα φθηνά προϊόντα της που εξάγει κι στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη με τη βοήθεια της υποτιμημένης λίρας…

Δεν είναι τυχαίο ότι οι βιομηχανικές χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία έχουν εκτοπισθεί από την τευτονική τεχνολογία όχι λόγω ποιότητας αλλά κυρίως λόγω Σαρκοβυσί πολιτικών. Δανείζονται για να καταναλώσουν χρεώνοντας τους λαούς ερήμην τους.

Η ζωή δεν επιτρέπεται να είναι βολική, με καλοπέραση, ευχαρίστηση, παρηγοριά, ασφάλεια κλπ…είναι εθνικές αμαρτίες όταν παρέχονται από αμετανόητους τεύτονες σε εφήμερους συνταξιούχους, με αντάλλαγμα την υποταγή των επερχόμενων γενεών και το ξεπούλημα των ασημικών.

Η ιστορία θα μας κρίνει όλους αυστηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου