Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το όνομα του ρόζου ως έμβλημα του κόμματος ΓΑΠ

                               Δε γνωρίζουμε τον άδηλο και κρύφιο στόχο της ασοφίας του ΓΑΠ…γιατί δηλαδή, 15 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης εξήγγειλε τον παπανδρεολογικό φορέα του…πότε πρόλαβε…βρήκε τα στελέχη, τους υποψήφιους, ετοίμασε τη διακήρυξή του, όλα σε 15 μέρες!!! Ασφαλώς το μαγείρευε καιρό…

Παρόλα αυτά ψήφιζε όλα τα μέτρα  χωρίς εξαίρεση, ακόμη και τον υποψήφιο πρόεδρο!

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε…α) θεωρεί το ΠΑΣΟΚ γονεϊκή κληρονομιά που σφετερίστηκε ο κακός συνταγματαρχολόγος που τον ανέτρεψε…β) θεωρεί τους ψηφοφόρους αμνήμονες και αφελείς, διακηρύσσοντας την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα και τη χρηστή διαχείριση  της κυβέρνησής του – αφού όπως μας είπε για όλα φταίει η επάρατος διαφθορά και όχι οι φορείς της που είναι  οι καθ’ ύλην αρμόδιοι  υπουργοί - ο διορισμός των οποίων είναι προνομία του εκάστοτε πρωθυπουργού, άρα και κυρίως υπεύθυνου!!!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν φοβάται κάποια εξεταστική, είπε ότι ο πυροσβέστης δε φοβάται αλλά φοβάται αυτός που έβαλε τη φωτιά. Έβγαλε τον εαυτό του έξω και κατηγόρησε τον Καραμανλή ως εμπρηστή… να του θυμίσουμε ότι ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός του Σημίτη που μας έβαλε στο σκληρό κουκούτσι της ΕΕ με χρέος 20% επί του ΑΕΠ όλο κι όλο και σε 12 χρόνια κυβερνοαντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) έφτασε στο 180%!!!

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαυσε να είναι συνυπεύθυνος στη ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ των κοινών!!!

Και όπως λέει ο τραγουδοποιός, για όλα φταιν οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες και γενικώς...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου