Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στάζι και συμπάθεια ή αλλιώς μια χαμένη ψήφος αρκεί για να μην υπάρξει αυτοδυναμία



Στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν περί τα 40 κόμματα –σφραγίδες. Κυνηγοί, ολυμπιστές,παλαιοκεντρώοι και και και …Είναι δυνατόν να έχουν την ψευδαίσθηση ότι  θα πιάσουν το εκλογικό μέτρο του 3%; Είναι ο εαυτός τους, ο κουμπάρος τους και όσοι απολίτικοι ψηφοφόροι παραπλανηθούν…Το ερώτημα είναι που βρίσκουν τα αναγκαία χρήματα μιας προεκλογικής δαπάνης και ποιοι μπορεί να έχουν συμφέρον να τους τα Στάζουν!

Νεκρανασταίνονται κάθε πρoεκλογική περίοδο και προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους δυσαρεστημένων ώστε να μην υπάρξει αυτοδυναμία ενός φορέα που δεν ελέγχουν οι λαδωτήρες τεύτονες.
Κινδυνολογούν με μαστίγιο και καρότο και διαμηνύουν ότι όποια κυβέρνηση κι αν βγει πρέπει να τηρήσει τα συμφωνημένα αφού το κάθε κράτος οφείλει να έχει συνέχεια, συνέπεια και δεσμεύσεις. Για την τευτονία δεν ισχύει αυτό;;; σε ό,τι αφορά της υποχρεώσεις της τευτονίας προς την Ελλάδα από τον β παγκόσμιο;;;

Χρωστάμε λένε στους λαούς της Ευρώπης που μας δάνεισαν συλλογικά. Όταν λάδωναν και υπερκοστολογούσαν οι τεύτονες και κατέθεταν τις μίζες σε κλεπταποδοχική χώρα που υπερτίμησε  πρόσφατα το νόμισμά της, ποιων λαών τα χρήματα ήταν;;; και γιατί τα χρεώνουν στους Έλληνες σούμα;;; Δεν υπάρχει το ρίσκο του παίκτη-δανειστή και η ανήθικη αυτουργία;;;

Οι δοτοί τους τα υπέγραψαν όλα σε καταναγκαστικό δίκαιο που υποθήκευσε Παρθενώνα και Άγιο Όρος δηλαδή την ιστορία της πίστης μας και την εθνική μας κυριαρχία!

Ιστορική ευκαιρία και ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και την ιστορία είναι η 25η Ιανουαρίου σαν σημαδιακή ημερομηνία του Μάρτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου