Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΥΧΘΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΑΒΓΟΥ


Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας είναι το μικρό κασιδιάρικο και κολοβό φιδάκι του ψυχρού αβγού.
Ο λόγος για τον εκπρόσωπο τύπου και βουλευτή της ψυχρής αυγής κασιδιάρη. Δεν θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερη εκδούλευση στην Δημοκρατία με την αρνητική αναγνωρισιμότητα της ναζιστικής ιδεολογίας, του φορέα που εκπροσωπεί και απεκάλυψε η συμπεριφορά του με την επίθεση που έκανε σε δύο γυναίκες βουλευτίνες  ο κος εγέρθητι.
Μια δεύτερη ανάγνωση θα μπορούσε να είναι η αποσπόντα εκδούλευση προς το συνουσιεξουσιαστικό συνσυστημα, που προκάλεσε αποπροσανατολισμό και συσπείρωση. Φοβούμεθα ότι εφ’ εξής θα χαρακτηρίζεται κάθε δίκαιη αντίδραση π.χ. γιουχάισμα – γιαούρτια λάιτ – πικετοφορίες – μαζικές διαμαρτυρίες στο επίπεδο κασίδας. Σαυτό υποβοηθούν και αναφορές τηλεπερσόνων σε μία προσπάθεια συμψηφισμού, ότι πολλές φορές στο παρελθόν συνεπλάκησαν πολιτικοί μεταξύ των παρασκηνιακά βαφτίζοντας συνειρμικά ως γεγονότα ιδίας τάξεως του «φάντη με το ρετσινόλαδο».
Η ατιμωρησία, η διαφθορά και η έκπτωση των ηθών που προκάλεσε η συνουσιεξουσιαστική διακυβέρνηση, είναι εν πολλοίς τα αίτια της εκκόλαψης των «παραφρόνων του Αζκαμπάν» κατά Ροουλινγκ   .
Φάρμακο είναι η δική μας λυτρωτική ψήφος στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου