Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΞΙΜΑΓΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΙΣΕΡ

Κατά την αρχή της ΕΝΑΝΤΙΟΔΟΔΡΟΜΙΑΣ, τα πράγματα μετεξελίσσονται στο αντίθετο τους. Αρνούνται τον εαυτό τους για παράδειγμα σπόρος- φυτό- παιδί- γέρος- αβγό- κότα κτλ.. Αυτή η αρχή ως διαλεκτική, αναφέρεται στο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο. Ας δούμε πώς λειτούργησε συγκεκριμένα στο κυβερνών κόμμα. Από την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και από κίνημα που διακήρυττε, έγινε Ελλαδοσώστης των λαθών της συν- νομεγκλατούρας. Το ΠΟΠΟΛΟ με την εγγυητική του ψήφο έγινε και πληρωτής αφού ο εγγυητής είναι και πληρωτής φάει δεν φάει, σκάσει δεν σκάσει.

Από την 3η Σεπτέμβρη έμεινε μόνο το ονοματεπώνυμο του κόματος πλέον και ο πράσινος ήλιος, η πράσινη μπιρμπιλοανάπτυξη σε γκρίζο τοπίο βαθειάς καταχνιάς είναι μεταγενέστερη, φτάσαμε στον ανασχηματισμό. Ο άσσος στο μανίκι και πάλι ο λεξιμάγος πληθωρικός «όχι το δέμας*» κος Βενιζέλος.

Για δεύτερη φορά «η πρώτη ήταν επί Α.Παπανδρέου» του αναθέτει το βασικότερο υπουργείο. Οι δεσμεύσεις του προηγούμενου εισαγγελέα των οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης είναι κληρονομιά.

Δεν γνωρίζω αν μπορεί να την αποποιηθεί ο νέος ΤΣΑΡΟΣ.

Με το ξεκίνημα του είπε την εισαγγελική φράση «ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». Διαβεβαίωσε ότι χρειαζόμαστε ανάταξη του ηθικού μας, έστω και με εικονική αισιοδοξία. Δηλαδή ως λεξιμάγος θα σερβίρει ΠΛΑΣΕΜΠΟ, όχι για να πείσει τους προμηθευτές δανειστές και «αδιάφθορους» εταίρους μας για πιο «ήπια προσαρμογή», αλλά το ΠΟΠΟΛΟ να αποδεχθεί αγόγγυστα τα παρελθόντο-παρόντο-μελλούμενα. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να επιλέξει ευαγγελική πρακτική όπως δηλώνει το όνομα του. Σαν ευχή θα πω, ας χρησιμοποιήσει τις λεξιμαγικές του ικανότητες προς τους ΣΥΝ-ΝΟΜΕΛΚΛΑΤΟΡΕΣ να επιστρέψουν τα ΕΛΓΙΝΕΙΑ της οικονομίας διότι ή οιμωγή του ΠΟΠΟΛΟΥ μπορεί να γίνει αγκάθι ροφού στο λαρύγκι των φαγάδων που δεν έχουν στάλα ελληνικό φιλότιμο.

Σου εύχομαι να είσαι ΕΥΠΕΙΘΕΣΤΑΤΟΣ και ΑΛΩΒΗΤΟΣ από την ασπόνδως «φίλια» ανάθεση και νομίζω ότι τα αναμμένα κάρβουνα στο τσεμπέρι θέλουν πολύ μαγκιά για να μην το κάψουν. Πιστεύω ότι την έχεις και θα την χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί και εκτός σωλήνα ανάθεσης, αποδεχόμενος προκλήσεις.

aVax 19+5

* ΔΕΜΑΣ: Σωματική ανάπλαση

*ΡΟΦΟΣ: λέγεται ότι υπάρχει ψάρι ΑΑ κατηγορίας, προσφιλές έδεσμα του εκσυγχρονιστή πρώτης ΥΜΑΘ Πασχαλίδη

* ΣΥΝ-ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΡΕΣ: Νομεγκλατούρα- ρετιρέ- επίορκοι- διαπλεκόμενοι- σκανδαλοχρηματιστές- μιζαδόροι- υπερκοστολογητές- αρχισυνδικαληστές- πυράνχα-φοροφυγάδες, δηλαδή ΛΕΓΕΩΝΙΩΝ Γαδαρινών ΔΩΘΕ-ΚΑΚΕΙΘΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου