Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑΔΑ (ΤΡΙΧΕΣ)

Ένας εκλειπών πολιτικός με μεγάλο όνομα, είχε μιλήσει για "σταγονίδια" που ενυπήρχαν στο σύστημα εξουσίας. Στο φιλοσοφικό λεξικό, αναφέρονται ώς "εισοδιστές" και σε μιά άλλη πολιτική κουλτούρα ώς "ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ".
Έχουν ένα κοινό γνώρισμα, δεν τους γνωρίζουμε, είναι καμουφλαρισμένοι στον φορέα αποστολής τους. Όταν το επιβάλλει το συμφέρον των "ΒOSSES" που τους κρυπτοπατρωνάρουν, τότε εκδηλώνονται και με την ηθική εξουσία που εντωμεταξύ απέκτησαν, προσπαθούν να προσφέρουν την εκδούλευση τους.
Η όψιμη μέχρι αποσύνθεσης αναφορά βουλευτή του ΣΥΝ, ότι του επροτάθει λάδωμα πρό MILLENIUM - χωρίς να το καταγγείλει-, πιστεύω δεν είναι ούτε αθώα, ούτε χωρίς λόγο.
Τη στιγμή που το δικομματικό σύστημα εξουσίας τραντάζεται και λεκιάζεται από μίζες και λαδώματα, ήρθε σαν σωσίβια σαμπρέλλα η ατεκμηρίωτη αναφορά- καταγγελία για λάδωμα και άλλου φορέα πρό εικοσαετίας. Έτσι, η δικομματική κρίση γίνεται τρικομματική, ίσως και ΤΕΤΡΑΚΤΥΑ.
Τώρα που έπεσε ο "φερετζές" και τα "μουστάκια", φάνηκε το πρόσωπο της εκδούλευσης. Από εδώ και πέρα η ευθύνη του φορέα που τον εμπιστεύτηκε, θα είναι ανάλογη με το τί θα πράξει, δηλαδή αν θα έχει συνευθύνη ή θα διαχωρίσει έργο την θέση του.
aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου